Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 51ο Εθνικό Συνέδριο Λεσχών Lions Π.Θ.117 Ελλάδας – Κύπρου στην Κω, 12-14 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Natura Park Village Hotel» στο Ψαλίδι 18-04-2018

18 April 2018 Author :  

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά που το 51ο συνέδριο οργανώθηκε από τη λέσχη Lions Kω «Ιπποκράτης» στο πανέμορφο, φιλόξενο νησί της Κω .Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το συνέδριο συνέπεσε με τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυσή της λέσχης μας (Μάιος 1978).
Στόχος του συνεδρίου, ήταν η συνάντηση λεσχών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο , η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων που αφορούν την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία, που είναι άλλωστε και ο κύριος λόγος της ύπαρξής μας.


Για την επίτευξη του 51ου Εθνικού Συνεδρίου υπήρξε πολύτιμη η συνεργασία και η οικονομική στήριξη του Π.Θ.117 Ελλάς-Κύπρος, της περιφέρειας Ν. Αιγαίου , του περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου και του εντεταλμένου σε θέματα πολιτισμού Κ. Διακογεωργίου. Επίσης ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Κώου & Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ , τον Δήμο Κω, την Μαρίνα ΑΕ, την εταιρία «ΕΛΑΝΚΟ» , την «Blue Star Ferries», το Δ.Σ του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω, τον κ. Γερουλάνο και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του ιδρύματος κ. Τ. Παυλίδη, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδ/σου, την 80 ΑΔΤΕ, την καλλιτεχνική ομάδα «Χοροκως», την ξεναγό Μαρία Σιούτα, την εταιρία «ΚOSMOS», τον όμιλο «Κυπριώτη», το Ξενοδοχείο Πλατανίστα , τον όμιλο Divine Ηotels, τους μουσικούς κ. Θανάση Πουλιού, κυρία Μαρία Πουλιού, τον κ. Νίκο Γκαναβούρα, την Χριστίνα Καλοτίνη, τη σχολή χορού Ελένης Δρόσου , τον κ. Γιάννη Μαστόρο και την χορευτική ομάδα «Αρίων» , την κ. Ευαγγελία Χατζηχριστοφή, την Μεταφορική «Βελισσαρίου», καθώς επίσης τους επαγγελματίες με τα τοπικά προϊόντα της Κω : κτήμα «Τριανταφυλλοπούλου», «Natur-Γαλαθρής», «Kos Patisserie», τυριά «Γιάννου» και το ελαιοτριβείο «Κωακός Ελαιώνας».
Όλους τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ για την κάλυψη του Συνεδρίου.
Επίσης για την άψογη συνεργασία ευχαριστούμε θερμά :
Το ξενοδοχείο «Natura Park Village Hotel» και ειδικότερα τον κ. Μάνο Κουλιά και τους συνεργάτες του, το «Κέντρο Γραφικών Τεχνών», τον κ. Μανώλη Δραμουντανή και τον κ. Αλέξανδρο Δεληγιάννη , την «ΒLUE NET» , τον κ. Γιάννη Γαρεφαλάκη και το πρακτορείο τουρισμού «Θεόκριτος».
Τα μέλη της Επιτροπής 51ου Εθνικού Συνεδρίου και τα μέλη της λέσχης «Ιπποκράτης» , ευχαριστούμε τους σχεδόν 200 σύνεδρους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις εργασίες του επόμενου Εθνικού Συνεδρίου στην Κύπρο!
Για την
Επιτροπή Εθνικού Συνεδρίου
Lions 2018

829 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…