Στην Πάτμο στις 4 Μαΐου 2018 διεξήχθησαν οι Αθλητικοί αγώνες στίβου για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων με απόλυτη επιτυχία.
Η οργάνωση έγινε από την Ε.Α.Σ - Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, τα Δημοτικά Σχολεία Χώρας, Σκάλας & Κάμπου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ξάνθος ο Πάτμιος».
Οι αγώνες υποστηρίχθηκαν από τον τεχνικό σύμβουλο της Ε.Α.Σ –Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου. 
κ. Διακονικόλα Σάββα.
Χαιρετισμό στους αγώνες απεύθυναν ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Στοϊκος Γρηγόρης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου κ. Μίχας Νικόλας και ο Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Καμίτσης Γεώργιος.

Συνάντηση εργασίας με τον Γ.Γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστο Λαμπρίδη και τον Γραμματέα της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.) κ. Αριστοτέλη Παπαδόπολη - Δετζώρτζη είχε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου και Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος και ο υπάλληλος του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργος Καρακατσάνης, με αντικείμενο την αποκατάσταση των παρατηρήσεων της Ε.Σ.Α.Λ. επί του Master Plan του λιμένα Πάτμου.

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μετά από πρόταση του ΥΠΟΜΕΔΙ, η δαπάνη εκπόνησης μελέτης για επέκταση του λιμένα Λειψών, με σκοπό την κατασκευή αποβάθρας σκαφών, ύψους 300.000 ευρώ.

Από το  opatmios blogspot του Ματθαίου Μελιανού διαβάσαμε το παρακάτω ανακοινωθέν του Πατριαρχείου που αναφέρεται στην εκλογή πρώην μαθητού της Πατμιάδος Εκκλησιαστικής σχολής σε βοηθό  επισκόπου τῆς πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Ἐπισκοπῆς Ἀραβισσοῦ. 

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της κοπής της Αγιοβασιλόπιτας της ενορίας του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

Άλλη μια καλή είδηση για το νησί μας. 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…