Ένα όνειρο και ένα σχέδιο ανακούφισης πολλών μητέρων και οικογενειών έγινε πραγματικότητα.

Με συνολικά δεκαεννέα συμβασιούχους υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων ενισχύθηκε ο Δήμος Πάτμου το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Συγκεκριμένα προσλήφθηκαν :

Το κλείσιμο του μοναδικού Μικροβιολογικού εργατηρίου του νησιού μας συνεπάγεται την μεγάλη ταλαιπωρία των κατοίκων και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων. Αρχίζει ξανά η οδύσσεια των ταξιδιών στο Αιγαίο για όσους έχουν ανάγκη διενέργειας εξετάσεων αίματος, για προληπτικούς ή διαγνωστικούς λόγους.

Αυτές οι αποφάσεις της κυβέρνησης, μας θέτουν εκτός προγράμματος, δήλωσε στην τηλεόραση Αιγαίο και ο δήμαρχος Πάτμου Λευτέρης Πέντες

Στον κόλπο του Γροίκου στην Πάτμο από το βράχο του Νισυριού μέχρι την Patmos Marine με κέντρο επιχείρησης τον βράχο της Καλλικατσούς έγινε η περιβαλλοντική δράση καθαριότητας παραλιών της  Κυριακής 24/05/2020.

του Νίκου Μελιανού

Μια βραδυφλεγής βόμβα με αναμμένο το φιτίλι βρίσκεται στα χέρια της δημοτικής αρχής και έχει σχέση με το πρόβλημα του αντλιοστασίου των λυμάτων στο Χοχλακά,

Ξεκίνησε από χθες 26 Μαρτίου 2020 η λειτουργία της προσωρινής υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης του Δήμου Πάτμου η οποία θα φροντίσει να καλύψει ανάγκες των ευπαθών ομάδων λόγω κορονοϊού,

Σε απάντηση πρόσφατου δημοσιεύματος περί υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του υπουργείου υποδομών και του Δημοτικού Ταμείου Πάτμου για την δημοπράτηση της μελέτης για το έργο «Κατασκευή μόλου  πρόσδεσης κρουαζιεροπλοίων στο λιμένα Πάτμου",  όπου αναφλερεται ότι " Η Υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης αποτελεί τη συνέχεια της επίσκεψης του Δημάρχου Πάτμου κ. Πέντε και του προέδρου του ΔΗΛΙΤΑΠ κ. Μανώλη Γρύλλη στο υπουργείο υποδομών και μεταφορών στις 14 Ιανουαρίου 2020, η παράταξη Π..Α.Τ.Μ.Ο.Σ επισημαίνει

Ακυρώνεται  η  βολή ελαφρύ οπλισμού στο πεδίο βολής Γερανού, για τους εθνοφύλακες του ΤΕΘ ΠΑΤΜΟΥ που είχε νακοινωθεί για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και περί ώρα 09:00 και δεν  θα πραγματοποιηθεί. 

 

ΠΗΓΗ:www.patmostimes.gr

Φέτος, όπως τις τελευταίες 6 χρονιές, ο σύλλογος “Η ΠΑΤΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ¨ κάλεσε την θεατρική ομάδα Hippo στην αίθουσα του συλλόγου.

Με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτμου κ. Μάκη Μπλούκα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ελευθέριος Κοκκώνης ,

Με αφορμή τα εγκαίνια μονάδας αφαλάτωσης στο Αγαθονήσι που θα πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε το νησί της Πάτμου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα και Νησιωτικής Πολιτικής Γιώργο Κασσάρα καθώς και τους υποψήφιους βουλευτές Δωδεκανήσου κο Ηλία Καματερό και κα Άννα Μοσχονά.

Τη συζήτηση για την κατασκευή ενός μικρού αεροδρομίου στην Πάτμο, που δεν θα αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του νησιού, ανοίγει ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Με μια θάλασσα πολύχρωμων πυροτεχνημάτων που έκαναν για αρκετή ώρα τη νύχτα ημέρα και παρά το γεγονός ότι είχε αρχίσει να εκδηλώνεται το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε από παραμονή πρωτοχρονιάς την πατρίδα μας αλλά και το νησί μας, υποδέχθηκε η Πάτμος το νέο έτος με την ελπίδα και την ευχή να είναι πολύ καλύτερα από αυτό που έφυγε. 

Συνεχίζει το ταξίδι της σε νησιά της Δωδεκανήσου η περιβαλλοντική δράση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου “Keep Aegean Blue”, με συμμάχους τους μαθητές που συμμετέχουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην προσπάθεια να διατηρηθούν καθαρές οι ακτές και ο βυθός του Αιγαίου.

Μετά την παραλία “Ζέφυρος” της Ρόδου και την παραλία Ιαλυσού, την περασμένη εβδομάδα, όπου η “σοδειά” ήταν περισσότερα από 500 κιλά σκουπίδια από την ακτή και τον βυθό, σειρά είχε η Πάτμος, χθες Δευτέρα.

Page 1 of 2
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…