ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Νοσοκομείο Λέρου επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα (8-6-2020) ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Καστής και κ. Άκης Γρεκός, Δημοτικοί Σύμβουλοι και λοιποί φορείς.

Πρόκειται για θεομηνία, είναι τραγική η κατάσταση. Ήταν συνεχόμενη η ένταση της βροχής με μεγάλο όγκο νερού και προκάλεσε πολλές ζημιές από τις 7 το πρωί που ξεκίνησε η θεομηνία.

 

Ενα από τα μεγαλύτερα τουριστικά περιοδικά της Ευρώπης, το γερμανικό «Tauchen Magazin» καλεί τους αναγνώστες του μόλις ξεπεραστεί ο κίνδυνος της πανδημίας του κορονοϊού να ανακαλύψουν τους θησαυρούς της Μεσογείου, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και η Λέρος. Και όχι άδικα, εδώ που τα λέμε.

Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020, κατόπιν ενεργειών του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο η αναγκαστική απαλλοτρίωση των ακινήτων για την απαραίτητη ολοκλήρωση έργων διαχείρισης αποβλήτων.

Επιστολή στους υπουργούς Χρυσοχοϊδη, Χαρδαλιά, Μηταράκη και Κικίλια,

Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες της Λεριακής Κοινωνίας και εμού προσωπικά προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου Ρόδου

Αγαπητές συνδημότισσες,

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Έχουν περάσει σχεδόν δυο αιώνες από την ημέρα – ορόσημο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821,

Από τον Δήμο Λέρου ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια ανακοινώσεων μας και στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020,

ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ 43.875,00€ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Tο συγκεκριμένο φαινόμενο είναι αρκετά συχνό στη θαλάσσια περιοχή της Λέρου

Έκκληση για την "απόσυρση των ΜΑΤ από τα νησιά" και την αναστολή των εργασιών για τη δημιουργία φυλακών, απευθύνει στην κυβέρνηση ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, με αφορμή το «πολεμικό» κλίμα στο Βόρειο Αιγαίο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ενημερώνει με ιδιαίτερη χαρά τους πολίτες του νησιού για την Ένταξη πράξης του Δήμου Λέρου στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Στη Βουλή φθάνει το θέμα με ακίνητα που φέρεται να έχουν αγοράσει στο νησί της Λέρου Τούρκοι επιχειρηματίες.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στην γεμάτη αίθουσα συνεδριάσεων του, ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου προχώρησε στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Από τον Δήμο Λέρου ανακοινώνεται ότι σήμερα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, από τις 10.00 έως τις 13.00, θα παραμείνουν κλειστοί οι δρόμοι από τον Πλάτανο (στροφή για Παντέλι) έως τα Άλιντα (στροφή για Παρθένι), λόγω των αγώνων δρόμου επί δημοσιας οδού στη μνήμη του Μιλιτιάδη Παπαντωνάκη.

Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση.

 

ΠΗΓΗ:www.lerosnews.gr

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να εκδώσει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για να επιτάξει εκτάσεις προκειμένου να στηθούν τα νέα κέντρα προσφύγων.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου, τις οικογένειές τους, όλους τους συμπολίτες μας και τους κατοίκους των γειτονικών Λειψών, στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών –Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Αιμοποιητικών Κυττάρων Λέρου "Η ΖΩΗ"

Φωτιά ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα στην Αγία Μαρίνα της Λέρου. Η φωτιά ξεκίνησε από ένα κατάστημα εστίασης και επεκτάθηκε γρήγορα σ’ ένα νεοκλασικό οίκημα και σε ένα ακόμα κατάστημα.

Page 1 of 3
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…