Δυσκολίες σε πολλά χωριά για την πυροσβεστική, καθώς ξεχασμένα ρέματα έχουν κουβαλήσει φερτά υλικά και νερά μέσα σε κατοικημένες περιοχές

Ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε σε ποια νησιά οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ για το έτος 2020 και εφεξής.

Τευτλοκαλλιεργητές από διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας ζητούν τη λειτουργία του εργοστασίου της ΕΒΖ στις Σέρρες
Σε κατάληψη του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ στις Σέρρες προχώρησαν, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, τευτλοπαραγωγοί από τη Βόρεια Ελλάδα, κλείνοντας την είσοδο της μονάδας με τρακτέρ και ρίχνοντας τεύτλα.

Τι είπεγια το πρόγραμμα «γέφυρα», τους φόρους, τις ανακοινώσεις στη ΔΕΘ και το νέο μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα που ετοιμάζεται
Στο πρόγραμμα «γέφυρα» αναφέρθηκε εκτενώς ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1.

Νέα πιλοτική δίκη σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας για τα αναδρομικα Δώρων και επικουρικών ύψους 2,5 δισ. ευρώ. Σε αναμμένα κάρβουνα 1,5 εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχοι που έχουν μείνει εκτός πακέτου επιστροφών

Δείτε τα αποτελέσματα και όλους τους πίνακες - Οι Νομικές «κράτησαν» με μικρή ανοδική τάση - Επιτυχόντες το 77% των υποψηφίων!

Ο σκύλος «μιλάει» με τρόπο ξεκάθαρο. Εάν τον κατανοήσουμε, θα προλάβουμε ανεπιθύμητες ενέργειες

Η κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει την κατάργησή τους καθώς το μόνο που δημιουργούν είναι προβλήματα στους ιδιοκτήτες οχημάτων.

«Δεν πρέπει να τιμωρείται το παιδί για την ανευθυνότητα ενός γονέα. Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Πλέγμα μέτρων για όσους μαθητές δεν φορούν μάσκα στο σχολείο προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Η πρώτη κατοικία δεν θα προστατεύεται πλέον όπως γνωρίζαμε, αλλά θα περνάει σε δημόσιο φορέα στον οποίο ο οφειλέτης θα πληρώνει ενοίκιο για να μείνει- Σε διαβούλευση αυτή την εβδομάδα ο νέος πτωχευτικός κώδικας

Σε ηλικία 79 ετών λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ της Κυριακής (23/8) ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής και απόλυτα ταυτισμένος με το Νέο Κύμα, άφησε την τελευταία του πνοή.

Το παρέσυραν τα ρεύματα Διάσωση μικρού παιδιού από ferry boat είχαμε πριν λίγη ώρα ανοικτά της παραλία του Αντιρρίου.

«Όποτε και αν έχουμε το εμβόλιο στη διάθεσή μας, αυτό θα διατεθεί δωρεάν, για όλους τους Έλληνες πολίτες», τόνισε ο πρωθυπουργός

Στην τελική ευθεία βρίσκεται από πλευράς κυβέρνησης και ειδικότερα υπουργείου Παιδείας η οριστικοποίηση των αποφάσεων που αφορούν στην υποχρεωτική χρήση της μάσκας από μαθητές, δασκάλους και καθηγητές στο σύνολο των εκπαδευτικών δομών και σε όλες τις βαθμίδες.

Αφού οριστικοποιήθούν τα μέτρα την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της τακτικής σύσκεψης κυβέρνησης - επιστημόνων υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη λειτουργία τους και τα μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει να πάρουν τα παιδιά.

 

www.cnn.gr

Τι θα γίνει σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα σε σχολείο - Αναλυτικά όλα τα ειδικά μέτρα

Σε μια σημαντική απόφαση που αφορά στην πλήρη απαλλαγή εγγυητή «κόκκινου» δανείου από τις υποχρεώσεις του σε σχέση με την εξυπηρέτηση του δανείου προχώρησε το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία ήταν αυτές που εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στην Πατρών-Πύργου, όταν οδηγός αγροτικού δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

1

CORPORATE AFFAIRS EXCELLENCE AWARDS 2020
Κατηγορία: Δράση/ Πρόγραμμα Χαμηλού Κόστους (Low Budget)
ΕΤΑΙΡΕΙΑ: BLUE STAR FERRIES
ΔΡΑΣΗ/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ»
 
Μία ακόμη σημαντική διάκριση για το Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες» της BLUE STAR FERRIES έλαβε χώρα στην 7 η τελετή απονομής των βραβείων «Corporate Affairs Excellence Awards 2020 (CAEA)», που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου. Το πρόγραμμα διακρίθηκε αυτή τη φορά στην κατηγορία
«Δράση/Πρόγραμμα Χαμηλού Κόστους (Low Budget)». Το πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες» ξεκίνησε το 2014 και έχει υλοποιηθεί στα νησιά Τήλο, Αμοργό, Σαντορίνη, Πάρο και Νάξο.
 
Συνεπής στο μακροχρόνιο κοινωνικό της έργο προς τη νησιώτικη Ελλάδα και λειτουργώντας με υπευθυνότητα και σεβασμό, με στόχο την ανάπτυξη των νησιών, τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και την ανάπτυξη του τουρισμού η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, συνέχισε και το 2019 την υλοποίηση του προγράμματος «Πρώτες Βοήθειες» στη Λέρο και τη Σύμη με τον αριθμό των ατόμων που το έχουν παρακολουθήσει συνολικά να ξεπερνά τα 800.
 
Το πρόγραμμα έχει ως αποδέκτες τα απομακρυσμένα -και όχι μόνο- Ελληνικά νησιά του Αιγαίου και περιλαμβάνει σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για τους μόνιμους κατοίκους, τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.) και τη συμβολή των τοπικών φορέων.
 
Τον Νοέμβριο του 2019 διήμερα σεμινάρια παροχής Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Έκτακτων Φυσικών Φαινομένων πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο στο νησί της Λέρου και τον Οκτώβριο στο νησί της Σύμης. Απευθύνονταν στους κατοίκους των νησιών, στην εκπαιδευτική κοινότητα και στα Σώματα Ασφαλείας και συνολικά συμμετείχαν 169 άτομα.
 
Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών σχετικά με την παροχή Πρώτων Βοηθειών σε τραυματίες και η αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης από φυσικές ή μη καταστροφές.
 
Προτεραιότητα συμμετοχής δόθηκε στην εκπαιδευτική κοινότητα και τα Σώματα Ασφαλείας του νησιού, καθώς οι μεν εκπαιδευτικοί διαχειρίζονται την ιδιαίτερα ευαίσθητη κοινωνική κατηγορία των μαθητών/παιδιών, ενώ τα Σώματα Ασφαλείας καλούνται πρώτοι απ’ όλους να αντιμετωπίσουν έκτακτες καταστάσεις και οφείλουν να ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά, μεταδίδοντας στους πολίτες ασφάλεια και ηρεμία εν ώρα κρίσης.
 
Εξίσου σημαντικός σκοπός των σεμιναρίων αυτών είναι η μετάδοση της σημασίας του εθελοντισμού και η καλλιέργεια του αισθήματος της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας, απαραίτητο συστατικό για την κοινωνική συνοχή και την αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρόγραμμα Πρώτες Βοήθειες της Blue Star Ferries δημιουργήθηκε η Ε.Δ.Ο.Κ Αμοργού τον Απρίλιο του 2015, η οποία έκτοτε έχει προσφέρει σημαντικό διασωστικό έργο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και επιπλέον πραγματοποιεί σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών στις Μικρές Κυκλάδες σε ενήλικες. Βασικός χορηγός της ΕΔΟΚ Αμοργού είναι η BLUE STAR FERRIES.
 
Επιπλέον, το 2019 πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών και για τους εργαζόμενους στα γραφεία της Attica Group, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 74 εργαζόμενοι και συνεχίζονται έως και σήμερα.
 
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΙΣΕΩΝ (Ε.Δ.Ο.Κ.) είναι μία μη κυβερνητική ομάδα που υπάγεται στην Πολιτική Προστασία, ιδρύθηκε το 2008 από εθελοντές διασώστες και σήμερα απαρτίζεται από 70 εθελοντές όλων των ηλικιών.
 
18.08.20 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ CORPORATE AFFAIRS EXCELLENCE AWARDS 2020
 
Δραστηριοποιείται τόσο στην παροχή βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όσο και στην υγειονομική κάλυψη εκδηλώσεων όπου συμμετέχει πλήθος κόσμου,  όπως συνέδρια, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και αθλητικοί αγώνες.
 
Το πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες» εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Attica Group που τιτλοφορείται «Με Προορισμό εσάς» και εστιάζει στους προορισμούς που εξυπηρετεί ο Όμιλος.
 
H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.
Καλλιθέα, 18 Αυγούστου 2020
Αttica Group
κ. Γ. Κρασσακοπούλου
Tel.: +30 210 891 9090 (ext. 1241)
Fax: +30 210 891 9099
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.attica-group.com
www.bluestarferries.com
www.superfast.com
www.hsw.gr
www.aml.ma

Νέα μέτρα από σήμερα - Άλλα 217 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ - Παραμένει διασωληνωμένη η 17χρονη, θετικό βρέφος 3 μηνών - Προβληματισμός από το ποσοστό των σοβαρών περιστατικών στη Λάρισα - Κατέληξε 74χρονη το πρωί της Δευτέρας

Η καταστροφή ξεκίνησε το 1975 με τον εμφύλιο, για να ολοκληρωθεί με την απίστευτη έκρηξη που οδηγεί όλο τον Λίβανο στην άβυσσο της ανθρωπιστικής κρίσης

Page 1 of 15

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

{pdf=images/pdfs/ΚΑΤΡΗΣ ΑΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΡΓΩ ΣΤΗΝ
«Όποτε και αν έχουμε το εμβόλιο στη διάθεσή μας, αυτό θα διατεθεί
  Κολύμβηση στα μαγευτικά νερά του Αιγαίου Ανακαλύψτε
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 36 εργαζόμενους (21 πλήρους και 15 μερικής
«Η Ελλάδα θα έχει το πρώτο κομμάτι από τα εμβόλια που θα αγοράσει η
Θετική μεταβολή κατά 171% παρουσιάζουν οι αφιχθέντες
Το νησί της Χάλκης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος
Το καλοκαίρι, ευτυχώς μαζί με την άφθονη ηλιοφάνεια, έχουμε στη
Βοηθά στο αδυνάτισμα, αποφάνθηκαν οι ειδικοί που απέδειξαν πως τα
Γεμάτες μέχρι αργά το απόγευμα είναι λόγω της ζέστης οι κεντρικές
Ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 1η Αυγούστου, στην Αλόννησο, το
Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος
Το κλείσιμο του μοναδικού Μικροβιολογικού εργατηρίου του νησιού μας
Με χαμόγελο και ευγένεια οι επαγγελματίες βρίσκονται σε κάθε πόστο
Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό και τους τουρίστες η Κοιλάδα των
  Με χαμόγελο και ευγένεια οι επαγγελματίες
1η ΔΡΑΣΗ Ο Δήμος Νισύρου προχωρεί στην εθελοντική δράση καθαρισμού
Σε αναμμένα κάρβουνα παραμένουν οι εργαζόμενοι μετά τη νέα
Δείτε τον χάρτη - Ο Έλληνας πρωθυπουργός ενήργησε αποφασιστικά,
Δεν θα έχουμε δεύτερο κύμα της επιδημίας μέσα στο καλοκαίρι, εκτιμά
Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε μήνυση σε βάρος της καθώς του πέταξε νερό
Προχώρησαν σε κινητοποίηση σήμερα, πρώτη μέρα της συζήτησης του
Τα πρώτα ξενοδοχεία που αποφάσισαν την επαναλειτουργία τους στην Κω,
Οι διάσπαρτες εστίες κρουσμάτων θα φέρουν τοπικά lockdown και
Πρόκειται για θεομηνία, είναι τραγική η κατάσταση. Ήταν συνεχόμενη η
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…