Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα της Βασιλικής Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου στο συνδυασμό “ Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Βασιλική, είναι μία δυναμική επιστήμονας, μητέρα και σύζυγος με ουσιαστική προσφορά στα κοινά του νησιού μας. Η αγάπη της για τη Ρόδο σε συνδυασμό με τον μαχητικό της χαρακτήρα, αποτελούν στοιχεία σπάνια και ταυτόχρονα εξαιρετικά σημαντικά για το μέλλον του Τόπου που σχεδιάζουμε. Με την Βασιλική μας ενώνει η θέληση και το ισχυρό κίνητρο για ένα καλύτερο αύριο, που σύσσωμη η Ροδίτικη κοινωνία συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του νησιού. Όλοι Μαζί, Μαζί με τη Βασιλική μπορούμε να τα καταφέρουμε, Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

Η Βασιλική Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου ανέφερε:
«-Επειδή τα κύματα των μεταρρυθμίσεων στην αυτοδιοίκηση δεν έχουν ακόμη κατορθώσει να διαμορφώσουν περιβάλλον ουσιαστικής απεξάρτησης των αυτοδιοικητικών θεσμών από το κεντρικό κράτος,
-Επειδή οι στοχεύσεις σχεδιάζονται κεντρικά με τους ΟΤΑ να διαδραματίζουν συνήθως περιορισμένο ρόλο,
-Επειδή το κανονιστικό πλαίσιο και η χρηματοδοτική υποστήριξη δημόσιων πολιτικών ακολουθούν εθνικές ή υπερεθνικές προτεραιότητες που ελάχιστα συνδέονται με τοπικές στρατηγικές και ανάγκες,

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Καλωσορίζω τη Μένη Χατζηνικολάου-Παπανικήτα στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Μένη, είναι μια σκληρά εργαζόμενη οδοντίατρος και μητέρα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εμπειρία της στα κοινά, θα βοηθήσει τους νέους της συμπορευόμενους να συνεργαστούν και με ομαδικότητα να οδηγήσουμε τον Τόπο μας στο σωστό δρόμο. Η συμμετοχή της Μένης στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, είμαι πεπεισμένος ότι θα βοηθήσει να «αστράψει» και πάλι το χαμόγελο της Ρόδου που όλοι ονειρευόμαστε.»

Την υποψηφιότητα της Αφροδίτης Δελλαπόρτα από τη Μύκονο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου, αναφέρει τα εξής:

“Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με την παρουσίαση και προώθηση των ελληνικών νησιών και της Μυκόνου στις διεθνείς αγορές για τον τουρισμό, τόσο μέσα από θεματικές εκδηλώσεις όσο και μέσα από τις σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές, αποφάσισα να συστρατευτώ στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας, κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Την υποψηφιότητα της Μαριάννας Βακονδίου από τη Σύρο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου, αναφέρει τα εξής:

“Παρακολουθώντας την τελευταία πενταετία τα έργα που γίνονται στο Νότιο Αιγαίο σε όλους τους τομείς και ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να είμαι μέρος αυτής της ομάδας και να προσφέρω τα μέγιστα στην τεράστια αυτή προσπάθεια ανάδειξης τον νησιών μας. Ζω, εργάζομαι και ταξιδεύω στα νησιά του Αιγαίου και κάθε φορά διαπιστώνω πως κάθε τόπος έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα. Νιώθω πως πρέπει όλος ο κόσμος να γνωρίσει αυτή την ομορφιά και να ανακαλύψει όλα όσα έχουν να προσφέρουν τα νησιά και οι κάτοικοι τους. Έχουμε και μπορούμε να δείξουμε πολλά.
Ο τίτλος σπουδών μου είναι Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων και αυτό είναι το αντικείμενο μου στην επιχείρηση που εργάζομαι εδώ και 13 χρόνια. Ο στόχος μου στο έργο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι να μπορέσω να προσφέρω κυρίως στον τομέα του πολιτισμού, καθώς είναι κάτι που αγαπώ και με το οποίο ασχολούμαι ήδη ενεργά μέσω δράσεων και εκδηλώσεων στο νησί της Σύρου, τα τελευταία 7 χρόνια.
Πιστεύω στον Γιώργο Χατζημάρκο, πίστευα από την πρώτη δήλωση που άκουσα από αυτόν, αντιλαμβανόμενη την διάθεση και την ενέργειά του αλλά και την αποφασιστικότητα που διέκρινα στην πορεία της θητείας του. Θα είμαι κοντά σ’ αυτή την ομάδα που με επέλεξε και επέλεξα και εγώ, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, για να μπορέσω κι εγώ να είμαι μέρος της αλλαγής που βρίσκεται #μπροστά μας”.

Βιογραφικό
Η Μαριάννα Βακονδίου γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου το 1982.
Αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Σύρου, έχοντας ακολουθήσει την Τεχνολογική Κατεύθυνση και τον κύκλο Πληροφορικής και Υπηρεσιών. Στην συνέχεια σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργαζόταν και συμμετείχε στα κοινά καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών της στο Δήμο Χαλκίδας.
Είναι παντρεμένη και ζει μόνιμα στη Σύρο. Εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια σε κατασκευαστική εταιρία, με αντικείμενο τον οικονομικό έλεγχο, τις προβλέψεις και την οργάνωση της επιχείρησης.

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του Μηνά Λυριστή από την Μύκονο.
Ο Μηνάς Λυριστής αποδέχθηκε την πρόσκληση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού και από σήμερα αποτελεί ακόμα ένα ισχυρό μέλος της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου».
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, καλωσόρισε τον Μηνά Λυριστή δηλώνοντας τα εξής: «Για εμάς οι νέοι είναι η βάση της πολιτικής μας, όχι οι κομπάρσοι του προεκλογικού μας αγώνα και το φόντο στις φωτογραφίες μας. Το μεγαλύτερο βάρος της μέριμνας για τη νεολαία της περιφερειακής μας αρχής θα δοθεί στα κίνητρα συμμετοχής των νέων στην πολιτική και στην κοινωνική τους ενεργοποίηση, ώστε να υπάρξει εξοικείωση των νέων με τους δημοκρατικούς θεσμούς και να τους εμφυτευτεί ο σπόρος και η αγωνία της πολιτικής ενεργοποίησης και της παραγωγής κοινωνικού έργου. Παράλληλα θα φροντίσουμε να κάνουμε την περιφέρεια φιλική προς τις νεοφυείς επιχειρήσεις. Μόνο με μια ενεργή νεολαία, συνειδητοποιημένη και εξοικειωμένη με την έννοια της Δημοκρατίας και της συμμετοχής μπορεί να υπάρξει ένα σίγουρο μέλλον. Μηνά καλωσόρισες στη “Συμμαχία μας”, καλή επιτυχία!».

 Έπειτα από τα δημοσιεύματα των ροδιακών εφημερίδων για τη δυσλειτουργία του αεροδρομίου "Διαγόρας" λόγω ανολοκλήρωτων έργων, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός επανήλθε με Επίκαιρη Ερώτησή του στη Βουλή, προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Την υποψηφιότητα του Νίκου Δημήτρα στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη, στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, ανακοινώνει ο συνδυασμός “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”. Ο Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλωσορίζω τον Νίκο Δημήτρα στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”. Ο Νίκος είναι ένας μαχητής της ζωής με τεράστια εμπειρία στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας του Τόπου μας. Η σωστά δομημένη αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή είναι απαραίτητο συστατικό για το μέλλον της Ρόδου, και ο Νίκος έχει βαθειά πολυεπίπεδη γνώση σε αυτή. Μαζί με το Νίκο και με διάλογο με όλους τους συντοπίτες μας αλιείς, κτηνοτρόφους και αγρότες μπορούμε να θέσουμε τις σωστές βάσεις του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής του Τόπου μας, ώστε να ξαναβάλουμε τη Ρόδο μας στον δρόμο που της αξίζει».

Την υποψηφιότητα του μουσικού Χρήστου Φιοράντη από την Τήνο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Τήνου, αναφέρει τα εξής:

Με ιδιαίτερη θέρμη συμμετείχε η Τήνος στη δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου “Keep Aegean Blue” η οποία έχει στόχο τη διατήρηση του απέραντου γαλάζιου που περιβάλλει τα νησιά της, μέσα από την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , σε συνεργασία με την ομάδα της All For Blue , και με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών, συνδυάζουν για μία ακόμα φορά την οικολογική δράση με την περιπέτεια.

Περισσότερα από 412 κιλά σκουπίδια αφαιρέθηκαν από την παραλία, του Αγίου Φωκά- Αγκάλη στην Τήνο, όπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 με μεγάλη συμμετοχή , ο παράκτιος και υποβρύχιος καθαρισμός της παραλίας.

Σε μια μεγαλειώδη λαμπερή εκδήλωση – συγκέντρωση, στην οποία ανταποκρίθηκαν, εκατοντάδες Ροδίτισσες και Ροδίτες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης πραγματοποίησε χθες το απόγευμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ», στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Διγενή Ακρίτα.
Αν και προσκλήθηκαν μόνον οι δημοτικοί σύμβουλοι και στενοί φίλοι του Συνδυασμού για να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακή επιβάρυνση στην περιοχή, εντούτοις το μήνυμα διαδόθηκε από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα το Εκλογικό Κέντρο να κατακλυσθεί από πλήθος κόσμου και να "βουλιάξει" κυριολεκτικά η οδός Διγενή Ακρίτα.
Ο Αντώνης Καμπουράκης στην ομιλία τους προς τους συγκεντρωμένους τόνισε:
"Εγκαινιάζουμε το "σπίτι" μας. Το "Σπίτι" της παράταξής μας. Το «Σπίτι» αυτό είναι δικό σας. Για συναντήσεις, για ενημέρωση, για διάλογο. Χρησιμοποιείστε τα γραφεία μας και τον εξοπλισμό τους για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το μήνυμα πως η Ρόδος γυρίζει σελίδα. Ταυτόχρονα όμως, μην ξεχνάτε. Έχουμε αγώνα δρόμου μπροστά μας. Το μήνυμά μας, πρέπει να πάει παντού. Σε κάθε γωνιά της Ρόδου. Κι αυτό δεν είναι δουλειά γραφείου. Σας καλώ λοιπόν, να περπατήσουμε και μαζί. Σε κάθε περιοχή, σε κάθε γειτονιά. Πόρτα-πόρτα. Σπίτι-σπίτι. Μεθοδικά και οργανωμένα, να μεταφέρουμε μήνυμα αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας, πραγματικής ελπίδας. Ξημερώνει καινούργια μέρα!".
Αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού "ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ" ο κ. Καμπουράκης επεσήμανε με έμφαση:
"Νιώθω υπερήφανος, για τον Συνδυασμό μας. Είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ρόδος, αυτή τη στιγμή. Με έντιμους, ικανούς, υπερήφανους Ροδίτες. Που δεν μασάνε τα λόγια τους. Που έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Που βγαίνουν μπροστά, για να κερδίσουμε την Ρόδο, που αξίζουμε πραγματικά" ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε, αποσπώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των συγκεντρωμένων:
"Γιατί, ποιος θα φτιάξει πρόγραμμα αναγέννησης της Ρόδου; Αυτοί που δοκιμάστηκαν στην Αυτοδιοίκηση, και δεν τα κατάφεραν; Αυτοί που δεν προχώρησαν το νησί μας, ένα βήμα μπροστά; Αυτοί, που αυτάρεσκα αναπαύονται στις δάφνες της εξουσίας τους, χάνοντας επαφή με τους κατοίκους, αυτού του νησιού, και τα προβλήματά τους;"
"Είναι καιρός για αλλαγή!" τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου και αναφέρθηκε συνοπτικά στις επτά (7) Στρατηγικές Δεσμεύσεις Στρατηγικές Δεσμεύσεις του σχεδίου για τη μεγάλη αλλαγή στη Ρόδο, σημειώνοντας:
"Πρώτη Δέσμευση, η οικονομία του νησιού μας. Το πώς θα στηρίξουμε την τοπική οικονομία, τις υποδομές μας, την επιχειρηματικότητα, την απασχόληση.
Δεύτερη Δέσμευση, το περιβάλλον. Πώς θα το προστατεύσουμε, πώς θα το αξιοποιήσουμε, και πώς θα δώσουμε ώθηση, στην τοπική πρωτογενή παραγωγή.
Τρίτη Δέσμευση, οι αστικές αναπλάσεις, σε όλη τη Ρόδο. Τα έργα, που θα κάνουν καλύτερη την ποιότητα ζωής, και την καθημερινότητα, στο νησί μας. Τα μεγάλα έργα υποδομής, που χρειαζόμαστε.
Τέταρτη, ο Τουρισμός. Πώς θα αναβαθμιστεί ποιοτικά, ενισχύοντας τα τοπικά εισοδήματα, αξιοποιώντας, και αναδεικνύοντας το ιστορικό, το πολιτιστικό, το τοπικό ανθρώπινο απόθεμα, του νησιού μας.

Στα νησιά των Κυκλάδων παραμένει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός, ο οποίος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, βρίσκεται από τη Δευτέρα στο νησί της Σαντορίνης.
Ο κ. Γλυνός κατά την άφιξή του στο νησί επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ Επιφάνιο. Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Αναστάσιο Ζώρζο και ενημερώθηκε για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν το νησί.
Ο κ. Ζώρζος ενημέρωσε τον επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» για την εξέλιξη του έργου του Αθηνιού, όπου έχει εγκατασταθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο η εργολαβία και ασκούνται πιέσεις από τη δημοτική αρχή, ώστε αυτό το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε επίσης τον κ. Γλυνό για το σοβαρότατο θέμα των πρανών της Καλντέρας, καθώς στο σημείο των κατολισθήσεων έχει τοποθετηθεί πλέγμα, αλλά παραμένει ανοιχτό το ζήτημα του θρυμματισμού των ογκολίθων που έχουν συσσωρευτεί στο προστατευτικό πλέγμα. Ένα άλλο ζήτημα είναι η κατάσταση του επαρχιακού δικτύου -αρμοδιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου- καθώς παραμένει αδρανής η εργολαβία του οδικού δικτύου Αεροδρομίου – Οίας, έργο του οποίου η Περιφέρεια είναι φορέας χρηματοδότησης.

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Λητώς Γουρζή από την Νάξο.
Δραστήρια πολίτης με ενεργό συμμετοχή στα κοινά, με γνώσεις για τις ανάγκες τους τόπου της και ιδέες για την μετάβαση των νησιών μας στην νέα εποχή, αποδέχθηκε την πρόσκληση του επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» να ενώσει τις δυνάμεις της με τις δικές μας ώστε όλοι μαζί να βγάλουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από την Χειμερία Νάρκη.

Μια ακόμη παρέμβαση κλίμακας στο οδικό δίκτυο της Ρόδου, που στόχο έχει να το καταστήσει ασφαλέστερο για τους χρήστες του, δρομολογείται με την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης.

Πρόκειται για το έργο «Επέκταση – Βελτίωση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο ν. Ρόδου». Την σύμβαση, ύψους 2.724.287,06 €, υπέγραψαν χθες, Τρίτη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπρόεδρος της εργοληπτικής εταιρείας P&C DEVELOPMENT S.A, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του Σωτήρη Μπουργάνη από την Ιο, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μ. Γλυνός καλωσόρισε τον Σωτήρη Μπουργάνη στην «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», δηλώνοντας τα εξής: «Καλωσορίζουμε στην “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” τον Σωτήρη Μπουργάνη. Το ήθος και η αξιοπρέπεια που συνοδεύουν την ενασχόλησή του με τα κοινά, είναι τα εχέγγυα για την επίτευξη του κοινού μας στόχου: Να αδράξουμε αυτήν την τελευταία ευκαιρία που δίνεται στον τόπο μας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας, με αγάπη και δικαιοσύνη. Καλή Επιτυχία Σωτήρη!».

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Γιάννη Θεμέλαρου, από τη Λέρο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο εν ενεργεία Έπαρχος Καλύμνου, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, για δεύτερη θητεία, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, αναφέρει τα εξής:

Με τον Γιώργο Χατζημάρκο συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια τώρα, από τότε που ήταν πρόεδρος στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Είχαμε τότε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία. Η ίδια καλή και γόνιμη συνεργασία, συνεχίστηκε και στη διάρκεια της θητείας μου ως Έπαρχος, με την παράταξή του “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, στη διοίκηση της Περιφέρειας μας. Και αυτό γιατί είχαμε ένα κοινό σκοπό, τον ίδιο στόχο, να προσφέρουμε κάτι καλό στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας, να φέρουμε τα νησιά μας στη θέση που τους αξίζει. Να κάνουμε τα μειονεκτήματα πλεονεκτήματα, να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Θεωρώ ότι έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια από όλους μας, την οποία οι συμπολίτες μας θα κλιθούν σύντομα να αξιολογήσουν, ελπίζω θετικά. Βέβαια έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας, καθώς υπάρχουν πολλά να γίνουν και έχουμε ακόμη πολλά σχέδια για το μέλλον. Προσωπικά θα είμαι ξανά υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργο Χατζημάρκου, γιατί θεωρώ ότι άξιζε τον κόπο και γιατί θέλω να συνεχίσει το φιλόδοξο έργο του για τον τόπο αυτό. Βλέπουμε ήδη την Περιφέρεια μας να βρίσκεται ανάμεσα στις περισσότερο αναπτυγμένες Περιφέρειες της Χώρας και φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια σταθερή, βιώσιμη και αέναη ανάπτυξη.

Αντώνης Καμπουράκης: «Καλωσορίζω τη Βούλα Αθανασάκη – Φλεβάρη στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Βούλα Αθανασάκη – Φλεβάρη, μία εξέχουσα προσωπικότητα και δυναμική μητέρα, κοσμεί από σήμερα το συνδυασμό μας. Η Βούλα είναι μια εξαίρετη επιστήμονας που τόσο στο πλαίσιο της καθημερινής εργασίας της όσο και στην έντονη ενασχόληση της με συλλόγους και κοινωνικά σωματεία, δείχνει έμπρακτα την αγάπη της για το συνάνθρωπο της και τον Τόπο της. Η έντονη προσωπικότητα και η διάθεση της για προσφορά, είναι απαραίτητα συστατικά στην πορεία μας Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μανώλη Γλυνού στα χωριά της Τήνου.
Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, Ραφαήλ Μωραΐτη και Αντώνη Χατζηιωάννου, πραγματοποίησε μία μεγάλη περιοδεία στα πανέμορφα χωριά της Τήνου, συνομίλησε με τους κατοίκους αλλά και τους επιχειρηματίες για ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και για την ευρύτερη ανάπτυξη του νησιού. «Θα τιμήσουμε το “συμβόλαιο συνεργασίας” με τους πολίτες. Το όραμά μας για Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών είναι αδύνατον να υλοποιηθεί χωρίς συνεργασία με τους αιρετούς και χωρίς την στήριξη των νησιωτών. Θα είμαστε δίπλα σας με την ίδια αγάπη και το ίδιο ενδιαφέρον και ως αυριανή περιφερειακή αρχή» ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης απευθυνόμενος προς τους κατοίκους της Τήνου οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του ώστε να βγει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου από την Χειμερία Νάρκη.
Ο κ. Γλυνός επισκέφθηκε την Ιερά Μονή της Αγίας Πελαγίας, όπου εκεί τον υποδέχθηκε η Ηγουμένη με την οποία συζήτησε θέματα της ιστορικής μονής, αλλά και κατά πόσο μπορεί να συνδράμει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε τεχνικά ζητήματα για την συντήρηση των υποδομών του μοναστηριού.

Οι συμπεριφορές της «συμμαχίας των δημοκρατικών δυνάμεων», αποδεικνύουν πλέον το πραγματικό τους πρόσωπο. Αποδεικνύουν το πώς αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία, με τις μεθόδους και τις πρακτικές που πολιτεύονται.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Σαχίνη στο συνδυασμό μας “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Παναγιώτης είναι ένας συντοπίτης μας με εξαιρετική επαγγελματική και προσωπική σταδιοδρομία. Σε όλους τους συλλόγους και τα σωματεία που συμμετείχε προσέφερε απλόχερα έχοντας πάντα ως γνώμονα το κοινό καλό. Μαζί με τον Παναγιώτη, όλες τις Ροδίτισσες και όλους τους Ροδίτες είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να οδηγήσουμε και πάλι τη Ρόδο μας στο δρόμο που της αρμόζει».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητα της Σουμέλας Καραχάλιου-Καμπουροπούλου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Σουμέλα είναι μία δυναμική μητέρα, αρχιτέκτονας και επιχειρηματίας με εξέχουσα αισθητική. Η ποιότητα και το επίπεδο εργασίας της μιλούν από μόνα τους για το πως αντιλαμβάνεται τη Ρόδο του αύριο. Με την Σουμέλα μοιραζόμαστε το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, και είμαι πεπεισμένος ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας για να φέρουμε και πάλι τον Τόπο μας στο επίπεδο που του αρμόζει».

Page 1 of 29
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…