«Όποτε χαλαρώνουν τα μέτρα αποστασιοποίησης, ο ιός κτυπά ξανά! Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε αταλάντευτα να προασπίζουμε την Δημόσια Υγεία» τονίζει η αντιπεριφεριάρχης Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση Αιγαίο και στον Τέρη Χατζηιωάννου, με αφορμή την διαχείριση των κρουσμάτων στην περιοχή του Αρχαγγέλου.

Από τους ελέγχους των δωρεάν μαζικών δειγματοληπτικών τεστ που διενεργήθηκαν σήμερα, τρία βρεθήκαν θετικά. Τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Tests) από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα συνεχιστούν και την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου από τις 09:30  έως τις 15:00 στην δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου, επισημαίνει η κα Γιασιράνη.

Στις δυσκολίες  που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις στην εποχή της πανδημίας, τιςπρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης και στην εφαρμογή του click away,αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Νίκος Μπόνης. «Δεν θα είναι εύκολη η περίοδοςμέχρι και τον Μάρτιο και η κυβέρνηση πρέπει να λάβει ουσιαστικά μέτρα, όπως ηεξαγγελία του πρωθυπουργού για τη μείωση των ενοικίων» τόνισε μεταξύ άλλων ομιλώντας στην τηλεόραση Αιγαίο και στον Τέρη Χατζηιωάννου.

Οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ σε κατοίκους του νησιού που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της αναστολής της επαγγελματικής δραστηριότητας και των εργασιακών σχέσεων θα παρέχει ο δήμος της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν προτεραιότητα θα δοθεί σε πολίτες που εργάζονταν σε τουριστικές επιχειρήσεις. Η λήψη της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης θα καταβληθεί μόνο μια φορά και αφορά συγκεκριμένα:

- Άνεργους από το Μάρτιο του 2020, που δεν πληρούν τα κριτήρια για επίδομα ανεργίας

- Νοικοκυριά στα οποία είτε όλα τα μέλη δεν δικαιούνται επίδομα αναστολής εργασίας είτε τουλάχιστον ένα εκ των μελών του και οι υπόλοιποι δεν εργάζονται ή δεν λαμβάνουν σύνταξη

Οι αιτήσεις για την ενίσχυση θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως τις 8 Ιανουαρίου 2021.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Απαντήσεις από τη δημοτική αρχή για τι σκοπεύει να πράξει για την αποκατάσταση του  Εθνικού Θεάτρου Ρόδου,  ζητούν περίπου 900 πολίτες που υπέγραψαν σχετικό αίτημα προς τον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη.

Θα ήταν θετικότατη η ένταξη του έργου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» όπου ήδη έχει υποβληθεί, καθώς έτσι θα εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του έργου. Για ακόμη μια φορά όμως επιμένουμε ότι το έργο θα πρέπει να γίνει με τις υψηλότερες προδιαγραφές και διαδικασίες, ώστε να καταστεί λειτουργικό και αισθητικά άψογο, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Περιβάλλοντος Δημήτρης Γρηγοριάδης.

Page 1 of 49

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΕπικοινωνίας
Ρόδος, 8 Ιανουαρίου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπεγράφη το καταστατικό
Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα χτυπήσει το κουδούνι για τα σχολεία της
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΕπικοινωνίας
Την προκήρυξη ενός διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με κριτήριο την
Πώς θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε αναστολή και «Συν - Εργασία» -
Το σχόλιο του Δημάρχου Κω για το περιστατικό Αποκολλήθηκε η
«Ο στόχος είναι συγκεκριμένος: Οσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες να
Στην τακτική ενημέρωση το απόγευμα που θα γίνει παρουσία της υπουργού
Αρνήθηκαν όλοι τις κατηγορίες που τους βαραίνουν  
“Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν…” Μια ταινία μικρού
Την πλήρη αντίθεση της τοπικής κοινωνίας της Λέρου στην επέκταση του
«Το νομοσχέδιο δεν συγκεντρώνει τις καλύτερες προϋποθέσεις. Απαιτεί
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Συνεχής είναι η προσπάθεια του Δήμου Πάτμου για
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…