Σκετικά Mε Μας (Προφίλ)

Το προφιλ της Τηλεόρασης Αιγαίο

2018 01 13 17 21 53
Ο τηλεοπτικός σταθμός Αιγαίο Τv ιδρύθηκε το 1995 και καλύπτε τηλεοπτικά μόνο το νομό Δωδεκανήσου και από τότε μέχρι σήμερα ακολουθεί μια σταθερή ανοδική πορεία. Με γνώμονα πλέον τις σύγχρονες απαιτήσεις του τηλεθεατή το Aιγαίο TV διαθέτει την οργάνωση, την τεχνογνωσία, την ευελιξία, και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να παρέχει στον σύγχρονο τηλεθεατή ένα ποιοτικό και ολοκληρωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα καλύπτοντας ευρύ φάσμα εκπομπών που απευθύνονται σε όλα τα target group. 
 
Το Αιγαίο TV διαθέτει τηλεοπτικό studio στην Αθήνα αλλά και στα νησιά της Δωδεκανήσου με παραγωγές εκπομπών και σημαντικές συνεργασίες.
 
Η τηλεόραση Αιγαίο εκπέμπει μέσω Digea σε Σάμο, Ικαρία και Δωδεκάνησα. Επίσης, μέσω της πλατφόρμας του ΟΤΕ TV (θέση 668) εκπέμπει δορυφορικά σε όλη την Ελλάδα,και μέσω του Ελλάς TV σε Αμερική-Αυστραλία.
 
Ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις, το Αιγαίο TV, έχει επενδύσει στην οργανωμένη παρουσία του και στο διαδίκτυο μέσω του http://www.aigaiotv.gr με real time ενημέρωση, με live streaming του προγράμματος του σταθμού, με ολοκληρωμένο Web TV, αλλά και με παρουσία σε όλα τα Social Media μέσω των εκπομπών του.  

Ακολουθήστε Μας ...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…