ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ

28 December 2022
Author :  
Πρόσκληση σε εορταστική εκδήλωση του Επαρχείου ΠΕ. Καλύμνου, σε συνεργασία με την ορχήστρα του Ωδείου Καλύμνου και την Θεατρική Ομάδα Καλύμνου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 1

 

Για την υποδοχή του Νέου Έτους, την 1η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Κυριακή, θα   πραγματοποιηθούν στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  1. Γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, των Τραπεζών, των Οργανισμών, των οικιών, των καταστημάτων και των πλοίων που ναυλοχούν στο λιμάνι από ώρα 08.00 μέχρι τη δύση του ηλίου.
  1. Φωταγώγηση της πόλης, των δημοσίων και δημοτικών καταστημάτων, των Τραπεζών, καθώς και των πλοίων που θα ναυλοχούν στο λιμάνι, με τη φροντίδα των Ιδιοκτητών τους και του Λιμεναρχείου, τις εσπερινές ώρες από την παραμονή.
  1. Στις 11.00 π.μ. θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιου, συμπαραστατούμενου από τον Ιερό Κλήρο του νησιού.

           Στις εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν:                               

         Ο Λαός της Καλύμνου,  ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης κ.κ. Παΐσιος, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Βουλής, Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, οι Βουλευτές Δωδ/σου, ο Δήμαρχος Καλυμνίων, ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ «ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ», ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου, ο Ειρηνοδίκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην Βουλευτές, πρώην  και  τέως Δήμαρχοι, πρώην και τέως Έπαρχοι, ο Λιμενάρχης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, ο Διοικητής ΤΕΘ Καλύμνου, o  Διοικητής της ΑΕΝ, ο Αερολιμενάρχης, Διοικητές και  Πρόεδροι Δ.Σ. Ν.Π.Δ.Δ., ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Εκπρόσωποι Πολιτικών παρατάξεων,  οι   Προϊστάμενοι των Δημοσίων Υπηρεσιών, οι Προϊστάμενοι των ΝΠΔΔ και ΙΔ , Οργανισμών και Τραπεζών,  Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων , των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού  και του Πυροσβεστικού Σώματος  εν ενεργεία και αποστρατεία με στολή,  ο εκπρόσωπος της Ε.Α.Α.Ν., ο  εκπρόσωπος του ΠΕΑΕΑ, ο εκπρόσωπος  του ΠΣ ΠΕΣΜΑ, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών  της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (Ε.Α.Α.Ν.) ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου  Αποστράτων Αστυνομικών Δωδεκανήσου, οι Έφοροι Προσκόπων και Οδηγών, Πρόεδροι Επιμελητηρίων,  Επιστημονικών Επαγγελματικών και Εργατικών   Οργανώσεων, ο εκπρόσωπος του περιφερειακού  τμήματος ΕΕΣ, οι Πρόεδροι των Δ.Σ. Συλλόγων, Σωματείων, και  εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

            Τελετάρχης ορίζεται  ο κ. Διακομιχάλης Βασίλειος , δημοτικός υπάλληλος και   Βοηθός Τελετάρχη    ο κ . Κάππας Γεώργιος,  συνταξιούχος  .

            Τα σχετικά με την εκκλησιαστική τελετή παρακαλείται να επιμεληθεί η Ιερά Μητρόπολη.

                                                                                Ε.Π.

                                                                        Ο  ΕΠΑΡΧΟΣ

 

                                                  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΜΟΥΣΕΛΛΗΣ                   

385 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…