ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΡΟΥ - ΛΕΙΨΩΝ

05 September 2022
Author :  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΡΟΥ - ΛΕΙΨΩΝ

H Ένωση Ξενοδόχων Λέρου – Λειψών, ευχαριστεί τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μάνο Κόνσολα για την επέμβαση του στο Υπουργείο Μεταφορών και την υπόσχεση που έλαβε ότι θα δρομολογηθούν άμεσα οι αναγκαίες επεμβάσεις για το Αεροδρόμιο της Λέρου που μας ανέφερε ο υπουργός στο από 29 Αυγούστου 2022 έγγραφο του .

Πάγιο αίτημα της Ένωσης μας είναι εκσυγχρονισμός και η ανακαίνιση τόσο του περιβάλλοντος χώρου όσο και του κτιρίου του αεροδρομίου μας, το οποίο έχει να επισκευαστεί από την κατασκευή του το 2004 και χρειάζεται άμεσες επεμβάσεις.

Επίσης παρακαλούμε να επέμβει για να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι διαγωνιστικές διαδικασίες στο έργο της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών για την κατασκευή του δαπέδου στάθμευσης ελικοπτέρων, το κτίριο αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο που θα στεγάσει το προσωπικό, έτσι ώστε να αξιοποιηθεί προς όφελος των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του νησιού μας ή μόνιμη παρουσία του ελικοπτέρου στο νησί.

Kύριε Υπουργέ, ευχαριστούμε για τις παρεμβάσεις σας και ελπίζουμε στην άμεση ευόδωση των δίκαιων αιτημάτων μας, που αποτελούν πάγια αιτήματα τόσο της Ένωσης μας όσο και όλων των κατοίκων της Λέρου και των γύρω νησιών που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο μας.

Για την Ένωση Ξενοδόχων Λέρου - Λειψών

Ο Πρόεδρος Μαθιουδάκης Εμμανουήλ

81 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…