ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

08 September 2022 Author :  

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Δήμου Λέρου με το "Build-a-Bridge Foundation” ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού και των γυναικολογικών κακοηθειών στην Ελλάδα, στηρίζοντας ασθενείς κοινωνικές ομάδες (ανασφάλιστους, ασθενείς με χαμηλό ετήσιο εισόδημα, μακροχρόνια ανέργους), θα παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν στους κατοίκους του νησιού μας.

OI ωφελούμενοι των παροχών του προγράμματος Build a Bridge πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

  • 1. Εισοδηματικά κριτήρια
  • 2. Μακροχρόνια Άνεργα άτομα
  • 3. Κάτοικοι δύσβατων/ ακριτικών περιοχών
  • Μακροχρόνιες λίστες αναμονής σε Δημόσια Τριτοβάθμια νοσοκομεία:

Όσες γυναίκες επιθυμούν ιατρική περίθαλψη και φροντίδα από τη διάγνωση, την χειρουργική αντιμετώπιση, τις συμπληρωματικές ογκολογικές θεραπείες και την παρακολούθηση μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών για καρκίνο του μαστού ή για γυναικολογικές κακοήθειες, παρακαλώ να επισκεφθούν ή να καλέσουν στο 2247360200 Γραφείο Δημάρχου κ. Σοφία Σπύρου ώστε να τους δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες και να έρθουν σε επαφή με τους γιατρούς.

build

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Δημήτριο Κουταλιάγκα μέλος του Δ.Δ. του ιδρύματος για την έμπρακτη αγάπη τους προς το νησί μας.

73 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…