ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΛΑΚΚΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΑΣ

02 September 2022 Author :  

Η παρουσία παιδικών χαρών στα σχολεία της Λέρου και σε κεντρικά σημεία σε κάθε Δημοτική ενότητα του Νησιού μας είναι επιβεβλημένη.

Τα παιδιά θα τρέξουν, θα σκαρφαλώσουν, θα ανακαλύψουν, θα κάνουν καινούργιους φίλους, θα έρθουν σε επαφή με τη φύση.

Σε συνέχεια τοποθέτησης νέων παιχνιδιών και τάπητα ασφαλείας σε παιδικές χαρές των Δημοτικών Σχολείων του νησιού μας με χρηματοδότηση της Δημοτικής Αρχής, διαμορφώθηκαν και παραδόθηκαν δύο νέες παιδικές χαρές στο Νηπιαγωγείο Λακκίου και Καμάρας.

IMG f0a5ffd295427b5ab99b54b267531f0e V

IMG dbfc8331fb0a5f12ec06bb5f1949e574 V

Η κατάσταση και η ποιότητα των υποδοµών ψυχαγωγίας και παιχνιδιού ακολουθούν όλα τα πρότυπα ασφάλειας και λειτουργικότητας, ενώ το πρόγραµµα αναβάθµισης και συντήρησης τους εξελίσσεται σύµφωνα µε το αρχικό σχεδιασµό της αρµόδιας Τεχνικής Υπηρεσίας του ∆ήµου.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα των εργασιών. Ένα έργο που πραγματικά έχει μεταμορφώσει τις παιδικές χαρές και δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να τις απολαμβάνουν µε ασφάλεια.

Ακολουθεί η διαμόρφωση της παιδικής χαράς του Νηπιαγωγείου Παντελίου.

126 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…