ΔΩΡΕΑ 3 ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΑΞΙΑΣ 60.000.- ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ -ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ- ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ- ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ, 17-10-2018

17 October 2018 Author :  

Η θέση ευθύνης της Προέδρου και του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου -ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ- απέναντι στα μικρά και μικρότερα νησιά του Αιγαίου, δεν μας αφήνει αδιάφορους στα Ιατρικά και Νοσηλευτικά τους προβλήματα.

Επικοινωνώντας με τα νησιά αυτά ,με τους νησιώτες, τους γιατρούς, διοικητές νοσοκομείων και ιατρικών κέντρων, αισθανόμαστε τις μεγάλες ανάγκες τους και ταυτιζόμαστε με τα προβλήματά τους.

 

Το μεγάλο Ιατρικό ταξείδι Αιγαίου και Συνόρων -έχει πολλές φουρτούνες και δύσκολα μονοπάτια. Πάντοτε όμως βρίσκουμε υπήνεμα λιμάνια και λεωφόρους , που μας οδηγούν σε αίσιο τέλος.

Είμαστε ενεργοί πολίτες και έτσι πρέπει να είμαστε όλοι μας ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνά η πατρίδα μας -γιατί όπως έλεγε ο Αριστοτέλης , ,δεν δικαιούμαστε να λεγόμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ -αν δεν συμμετέχουμε στα κοινά-και στα προβλήματα της Κοινωνίας.

΄Οσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, θα προσπαθούμε να δίνουμε το φιλί της ζωής- σε Νοσοκομεία - Δημόσια Ιατρικά Κέντρα - Γηροκομεία και Ιδρύματα Χρονίων παθήσεων. Θα είναι κυρίαρχος σκοπός του Συλλόγου μας.

Δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το Νοσοκομείο Καλύμνου και την ανάγκη τους, της Χειρουργικής Κλινικής- του αναισθησιολογικού τμήματος- της ΜΕΘ, της Καρδιολογικής Κλινικής και της μεταφοράς βαρέων περιστατικών που πρέπει να μεταφερθούν διασωληνωμένοι, από ειδικούς αναπνευστήρες.

Διαθέσαμε τρεις (3) καινούργιους αναπνευστήρες αξίας εξήντα χιλιάδων ευρώ ( 60.000.- ευρώ ) για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Καλύμνου και είμαστε χαρούμενοι για την ικανοποίηση της μεγάλης και ουσιαστικής αυτής ανάγκης του Νοσοκομείου.

Η Γενική αναισθησία και η καταστολή στις ΜΕΘ απαιτεί την υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας του ασθενή με μηχανικό αερισμό.

Οι αναπνευστήρες αποτελούν επαναστατική τεχνολογία,υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις, να δώσουν χρόνο στον ασθενή, προκειμένου ο γιατρός να μπορέσει αιτιολογικά να αντιμετωπίσει την κύρια αναπνευστική διαταραχή.

Πέραν της ανάγκης των αναπνευστήρων στις Χειρουργικές- Καρδιολογικές και Πνευμονολογικές κλινικές - είναι απαραιτητοι στις αεροδιακομηδές των ασθενών που χρήζουν διασωλήνωση για προστασία η διατήρηση του αεραγωγού.

Χαιρόμαστε ,που η ανθρώπινη αυτή πρωτοβουλία μας και η παροχή τριών σύγχρονων τεχνολογικά καινούργιων αναπνευστήρων στο Νοσοκομείο Καλύμνου θα συμβάλει στην καλλίτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ -ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

 

406 Views
AigaioTV
Login to post comments

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Το ΚΕΚ Γεννηματάς, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Λέσχη
Την πρώτη θέση κατέλαβαν 14 προσφυγόπουλα σε Λέρο και Κω στον
ΠΡΟΣ: Τον κ. Υπουργό ΕσωτερικώνΤον κ. Υπουργό ΥγείαςΤην κ. Υπουργό
Η κατά 100% επιτυχία των εγκύρων αιτήσεων των μικρών επιχειρήσεων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΕπικοινωνίας
Ρόδος, 8 Ιανουαρίου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπεγράφη το καταστατικό
Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα χτυπήσει το κουδούνι για τα σχολεία της
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΕπικοινωνίας
Την προκήρυξη ενός διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με κριτήριο την
Πώς θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε αναστολή και «Συν - Εργασία» -
Το σχόλιο του Δημάρχου Κω για το περιστατικό Αποκολλήθηκε η
«Ο στόχος είναι συγκεκριμένος: Οσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες να
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…