Οι εντυπωσεις τους ειναι αριστες !Οσον αφορα τις δυνατοτητες που εχει η τοπικη παραγωγη η κ. Δαριωτη επισημανε,οτι χρειαζεται στηριξη απο καλα εκπαιδευμενα ατομα που επιχειρουν και ιδιωτικα,ετσι ωστε οι παραγωγοι να αποδωσουν τα μεγιστα,διοτι και τα προιοντα ειναι εκλεκτα και δυνατοτητες υπαρχουν προωθησης και απορροφησης τους απο τις αγορες,που ηδη εκδηλωνουν ενδιαφερον. Τοσο ο κ.Ανδρουλιδακης οσο και η κ. Δαριωτη εμειναν ενθουσιασμενοι βαπο τη φιλοξενια των κατοικων του νησιου της Καλυμνου.
12 June 2018
Author :
Super User
Την Καλυμνο επισκεφτηκαν οι δημοσιογραφοι του περιοδικου OLIVE,k.Νανα Δαριωτη και Ανδρεας Ανδρουλιδακης,για να γνωρισουν απο κοντα τις γνησιες παραδοσιακες γευσεις του νησιου και να συνομιλησουν με τους παραγωγους.
Latest from Super User
- Γιάννης Παππάς: «Δικαίωση των προσπαθειών για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ – Ανοίγει ο δρόμος για την επαναφορά τους»
- Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένα Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο που λειτουργεί στην Κυπριακή Δημοκρατία
- Την πολιτική σάτυρα ( επιθεώρηση) με τίτλο ΑΝΝΕ..ΧΕΙΑ θα παρουσίασει η εταιρεία GM PRODUCTION σε όλη την Ελλάδα
- Aντώνης Καμπουράκης : «Η Ρόδος πάνω απ’ όλα» (17.11.2018)
- 8-20 Σεπτεμβρίου 2018, Νάξος «Κοινωνικοί προβληματισμοί στο Γαλλικό Κινηματογράφο»
Login to post comments
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
Τη δυνατότητα να υπολογίσουν το ποσό του Δώρου Χριστουγέννων
