Η κ. Κατέρη σε μια εμπεριστατωμένη από κάθε άποψη ομιλία ανέφερε με λεπτομέρειες τα ιστορικά στοιχειά τα οποία τεκμηριώνουν και νομικά τον αφανισμό των Ελλήνων του Πόντου και τον ορίζουν ως γενοκτονία, αφού αφόρα την απώλεια 350.000 αμάχων από τις παρευξείνιες πόλεις. Την εκδήλωση έκλεισε ολιγομελής ομάδα του χορευτικού του Λυκείου Ελληνίδων, χορεύοντας και τραγουδώντας χορούς και σκοπούς του Πόντου. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Σωματείο του Αναγνωστηρίου "Αι Μούσαι".
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ : ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΝΑ ΚΑΤΕΡΗ (22.05.2018)
22 May 2018
Author :
Super User
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλυμνίων, έγινε η ομιλία για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού, από τη δικηγόρο κ. Θεμελίνα Κατέρη.
Latest from Super User
- Γιάννης Παππάς: «Δικαίωση των προσπαθειών για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ – Ανοίγει ο δρόμος για την επαναφορά τους»
- Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένα Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο που λειτουργεί στην Κυπριακή Δημοκρατία
- Την πολιτική σάτυρα ( επιθεώρηση) με τίτλο ΑΝΝΕ..ΧΕΙΑ θα παρουσίασει η εταιρεία GM PRODUCTION σε όλη την Ελλάδα
- Aντώνης Καμπουράκης : «Η Ρόδος πάνω απ’ όλα» (17.11.2018)
- 8-20 Σεπτεμβρίου 2018, Νάξος «Κοινωνικοί προβληματισμοί στο Γαλλικό Κινηματογράφο»
Login to post comments
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
Τη δυνατότητα να υπολογίσουν το ποσό του Δώρου Χριστουγέννων
