ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Δ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΑΛΟΥΖΗ

14 July 2021 Author :  

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με τη συνέντευξη του κ. Γαλουζή και των συμβούλων του για την υποτιθέμενη προσπάθεια διάλυσης της παράταξης του έχουμε να αποκαλύψουμε τα παρακάτω:

1.Ο κ. Νομ. Ρήγας την Παρασκευή 2 Ιουλίου το πρωί παρουσία προϊσταμένου – υπαλλήλου της ΔΕΥΑΚ ανακοίνωσε τηλεφωνικά στον κ. Γαλουζή την ανεξαρτητοποίηση του, χωρίς καμιά προηγούμενη συνεννόηση με τον Δήμαρχο.

2.Στη συνέχεια , λίγο μετά ο κ. Γαλουζής τηλεφωνεί στον Δήμαρχο μία ώρα πριν τη συνέντευξή του και ζητά την αναβολή της, κάτι που αντικειμενικά δεν μπορούσε να γίνει. Τηλεφωνήματα έγιναν και από μέλη της παράταξης του κ. Γαλουζή. Για όλα αυτά υπάρχουν καταγεγραμμένες και οι κλήσεις και τα SMS.

3.Αν ο κ. Γαλουζής και μέλη της παράταξης του ήταν ειλικρινείς, και ήθελαν τη συνέχεια της συνεργασίας αυτής, από την ημέρα που ο Δήμαρχος ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας (25 Ιουνίου 2021) , θα είχε επικοινωνήσει με το Δήμαρχο, για να ζητήσει εξηγήσεις. Όμως όπως φάνηκε δεν ήταν ειλικρινής, γι’ αυτό και δεν έκανε καμιά προσπάθεια επικοινωνίας.

4.Ακολούθησε 2ο δελτίο τύπου ( την 29η Ιουνίου) που όριζε την ημερομηνία και την ώρα της συνέντευξης. Και πάλι ο κ. Γαλουζής δεν είχε καμιά επικοινωνία με τον Δήμαρχο , παρά μόνο το πρωί της ημέρας της συνέντευξης μετά την ανακοίνωση σ’ αυτόν της ανεξαρτητοποίησης του Νομ. Ρήγα.

Απ’ όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι τον κ. Γαλουζή δεν τον ενδιέφερε η ειλικρινής συνεργασία. Αντίθετα μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε ευθείες επιθέσεις στον Δήμαρχο, τις οποίες δεν έκαναν ούτε καν οι άλλες αντιπολιτεύσεις, με τις οποίες δεν υπήρχε συνεργασία.

Όλη αυτή την περίοδο των 22 μηνών γιατί άραγε η συνεργασία με την παράταξη του κ. Μπούκη υπήρξε άψογη, ενώ αντίθετα ο κ. Γαλουζής με ανειλικρίνεια και θρασύτητα έκανε επιθέσεις στο Δήμαρχο, ακόμα και για σφάλματα της δικής του Δημαρχίας;

Τελικά ενημερώνουμε τον κ. Γαλουζή ότι για όσα είπε θα πάρει απαντήσεις για κάθε θέμα ξεχωριστά , με στοιχεία της υπηρεσίας για να μάθει ο καλυμνιακός λαός την αλήθεια.

179 Views
AigaioTV
Login to post comments

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σεισμός έντασης 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από
Στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της Περιφέρειας Νοτίου
Αναλυτικά η ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕΟι φωτιές, που καίνε σε πολλά σημεία
Την πρόσληψη 189 καθαριστριών/-στών για το σχολικό έτος 2021-2022 σε
Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Κω κ.
Το ΚΕΚ Γεννηματάς, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Λέσχη
Την πρώτη θέση κατέλαβαν 14 προσφυγόπουλα σε Λέρο και Κω στον
ΠΡΟΣ: Τον κ. Υπουργό ΕσωτερικώνΤον κ. Υπουργό ΥγείαςΤην κ. Υπουργό
Η κατά 100% επιτυχία των εγκύρων αιτήσεων των μικρών επιχειρήσεων
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΕπικοινωνίας
Ρόδος, 8 Ιανουαρίου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπεγράφη το καταστατικό
Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα χτυπήσει το κουδούνι για τα σχολεία της
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΕπικοινωνίας
Την προκήρυξη ενός διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με κριτήριο την
Πώς θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε αναστολή και «Συν - Εργασία» -
Το σχόλιο του Δημάρχου Κω για το περιστατικό Αποκολλήθηκε η
«Ο στόχος είναι συγκεκριμένος: Οσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες να
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…