διαμαρτυρόμενος για την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην εταιρεία του Δήμου.
Ο Γ. Τρικοίλης, με την επιστολή του καυτηριάζει τα όσα «συμβαίνουν» το τελευταίο διάστημα στην ΑΝΕΚ, τονίζοντας ειδικά την τελευταία αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, την οποία θεωρεί ότι «ελέγχεται νομικά» και η οποία αποτέλεσε το αποκορύφωμα, που τον οδήγησε στην σημερινή παραίτησή του.
Τόσο το γεγονός αυτό, όσο και το ότι επί έξι μήνες παραμένει στην Διοίκηση της ΑΝΕΚ ως πρόεδρος ο Γιάννης Διαμαντής, μετά και την απόφαση του Πρωτοδικείου, αλλά και η ακύρωση της εταιρείας από τον διαγωνισμό για την γραμμή «Κάλυμνος – Ψέριμος – Μαστιχάρι», αποτελούν για τον Γ. Τρικοίλη τα αίτια της απόφασής του.
Ακολουθεί η επιστολή του Γ. Τρικοίλη, στην οποία αναφέρεται λεπτομερώς στα αίτια και στην κατάσταση, που ο ίδιος διαπιστώνει, όσον αφορά την ναυτιλιακή εταιρεία του Δήμου:
ΠΗΓΗ:palmostiskalymnou.blogspot.com

