10 February 2020
Author :
AigaioTV
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Καλυμνίων σε συνεργασία με τον Όμιλο Atlantica Hotels & Resorts,διοργανώνει Ανοιχτή Ημέρα Καριέρας την Πέμπτη 12/03/2020 στην Κάλυμνο
και συγκεκριμένα στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου στην κεντρική μας πλατεία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδώσουν το βιογραφικό και τις αιτήσεις τους από 09.00π.μ. έως 16.00 μ.μ.
Οι νέες θέσεις εργασίας για την σεζόν 2020, αφορούν τα τμήματα της κουζίνας, Service, Οροφοκομίας, Συντήρησης, Γενικών Καθηκόντων, Υποδοχή κτλ.Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, ανταποκρινόμενος στις μεγάλες ανάγκες για εύρεση εργασίας των συμπατριωτών μας, ήρθε σε επαφή με τον Όμιλο Atlantica Hotels & Resorts και τον συμπατριώτη μας Γενικό Διευθυντή του Ομίλου κο Μιλτιάδη Ζωϊδη, έναν όμιλο που κατέχει ηγετική θέση στον ξενοδοχειακό κλάδο με 11 μεγάλες Μονάδες στο νησί της Κω.
Τελικός σκοπός μας η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση εργατικού δυναμικού από το Νησί μας και η ανακούφιση άνεργων νοικοκυριών των συμπατριωτών μας. Αναφορικά με το θέμα , θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.
Latest from AigaioTV
- Συλλυπητήριο μήνυμα Αντώνη Β. Καμπουράκη για την απώλεια της Ελένης Καρύδης, Προέδρου της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α
- Περιφερειακό Συνέδριο Καρδιολογίας Καλύμνου (12–14 Ιουνίου 2026) – Καρδιολογικό Τμήμα, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο»
- Εγκαίνια νέων εγκαταστάσεων ΕΚΑΒ Καλύμνου με στήριξη της ομογένειας
- Δεύτερη φάση δωρεάν διανομής 1.250 κομποστοποιητών την Πέμπτη 16 Απριλίου
- Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού – 5 Θέσεις Φροντιστών ΑμεΑ
Login to post comments
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
Τη δυνατότητα να υπολογίσουν το ποσό του Δώρου Χριστουγέννων
