Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στην Κω 14-08-2018

14 August 2018 Author :  

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συνδιοργανώνει με τον «Αθλητικό Σύλλογο ΦΟΙΒΟ ΚΩ», με το Επαρχείο Κω και την στήριξη του Δήμου Κω, το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στο νησί του Ιπποκράτη, από τις 20 έως τις 22 Αυγούστου 2018.

Στο τουρνουά με την επωνυμία «KOS 3 on 3 Basketball Festival» θα συμμετέχουν μικροί και ενήλικες αθλητές τόσο από το νησί της Κω, όσο και από τα γειτονικά νησιά.

Μετά την Κάλυμνο, την Πάτμο και την Ρόδο, είναι η σειρά της Κω να διοργανώσει τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3 on 3 για όλες τις ηλικίες.

 

Από αυτή την αθλητική διοργάνωση, φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα σε άντρες, γυναίκες, αγόρια και κορίτσια της Κω αλλά και των γειτονικών νησιών, να λάβουν μέρος σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά καλαθοσφαίρισης που μεταξύ των άλλων θα περιλαμβάνει διαγωνισμούς βολών, τριπόντων και καρφωμάτων, fun zone για τα μικρά παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η διεξαγωγή του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ανταγόρα στην πόλη της Κω, σε ένα σύγχρονο γήπεδο που θα στηθεί ειδικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης από την εταιρία GNN STREETBALL.

Φιλοδοξία του «Αθλητικού Συλλόγου ΦΟΙΒΟΥ ΚΩ», είναι να αποτελέσει μια πραγματική αθλητική γιορτή, πλαισιωμένη με καλλιτεχνικά δρώμενα που θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού σε έναν ιδανικό χώρο που θα στηθεί για το σκοπό αυτό στο κέντρο της πόλης.

Να σημειωθεί ότι το διοικητικό συμβούλιο του «Αθλητικού Συλλόγου ΦΟΙΒΟΥ ΚΩ», αποφάσισε ομόφωνα, το τουρνουά καλαθοσφαίρισης «KOS 3 on 3 Basketball Festival» να μετατραπεί σε τουρνουά αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας, από τις ανυπολόγιστες καταστροφές που προκάλεσαν οι τρομακτικές πυρκαγιές στην Δυτική και Ανατολική Αττική και μέρος των εσόδων της διοργάνωσης να κατατεθεί σε λογαριασμό για την ανακούφιση των πληγέντων.

776 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…