Νέα επένδυση στη μαρίνα της Κω Εκδόθηκε η άδεια για το «ΟΛΥΜΠΙΑ»

11 March 2022 Author :  

Σταθερά προσανατολισμένη στην αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του νησιού μας, η δημοτική αρχή ενημερώνει τους συνδημότες μας ότι εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανακαίνιση και επέκταση του ιστορικού κτιρίου  "ΟΛΥΜΠΙΑ" στις εγκαταστάσεις της μαρίνας.

Η αξιοποίηση του αποτελεί προϋπόθεση για τη δυνατότητα μετάβασης στη Β΄ φάση, για την επέκταση της.

Η διοίκηση της μαρίνας, υπό την προεδρία του Γιώργου Πασσανικολάκη και σήμερα του Κώστα Χόνδρου, μεθοδικά και με σχέδιο, προετοίμασε όλες τις αναγκαίες εγκρίσεις για την αξιοποίηση αυτού του ιστορικού κτιρίου.

Η αδράνεια των προηγούμενων ετών, παραχώρησε τη θέση της στη δυναμική εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό της.

Μέσα σε δυόμιση χρόνια, η μαρίνα και οι εγκαταστάσεις της άλλαξαν εντελώς. Ανακαινίσθηκαν, εκσυγχρονίστηκαν, έγιναν πιο φιλικές στους εν΄ δυνάμει πελάτες και επισκέπτες της, ώστε να ανταγωνίζεται, με τους καλύτερους όρους, άλλους προορισμούς.

Το επόμενο διάστημα, θα δοθούν στη δημοσιότητα οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ανακαίνιση και επέκταση του κτιρίου "ΟΛΥΜΠΙΑ" και θα γίνει γνωστή η διαγωνιστική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Γραφείο Τύπου 

504 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…