ο Δήμος Κω απαλλάσει τις κλειστές επιχειρήσεις από Δημοτικά Τέλη και Τέλη Κοινόχρηστου Χώρου και για το διάστημα Νοεμβρίου 2020 – Μαρτίου 2021

30 March 2021 Author :  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απαλλάσσει ο Δήμος Κω τις κλειστές επιχειρήσεις

από Δημοτικά Τέλη και Τέλη Κοινόχρηστου Χώρου και

για το διάστημα Νοεμβρίου 2020 – Μαρτίου 2021

Την απόφαση της δημοτικής αρχής να στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις με κάθε τρόπο και να προχωρήσει εκ’ νέου στην απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη και τα τέλη κοινόχρηστου χώρου, για το διάστημα που παραμένουν υποχρεωτικά κλειστές με κρατική εντολή, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς σε χθεσινή συνάντησή του με τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Κω (ΕΒΕΔ, ΣΕΠΕ, Εμπορικό Σύλλογο) παρουσία του Αντιδημάρχου Οικονομικών Αλέξανδρου Χρυσόπουλου.

Η δημοτική αρχή, εκτός από την υλοποίηση πολιτικών και δράσεων για συνολική αναβάθμιση του νησιού μας, σταθερή στην πολιτική της για ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων, συμβάλλει με όλους τους τρόπους και στην οικονομική ελάφρυνσή τους.

Ως συνέχεια των δραστικών μειώσεων των δημοτικών τελών που υλοποιούνται και αφορούν σε ποσοστά μείωσης, κατά 50% για τις κατοικίες και κατά 20% για όλες τις επιχειρήσεις, η νέα απαλλαγή θα αρχίσει να φαίνεται σταδιακά και με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των στοιχείων από τους επόμενους λογαριασμούς ρεύματος μετά και την έγκρισή της από τα συλλογικά όργανα του Δήμου.

Γραφείο Τύπου

191 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…