2η έκθεση Greek Travel Show στην Αθήνα - Πρόσκληση σε επιχειρηματίες από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου 23-04-2018

23 April 2018
Author :  

Στην Έκθεση ταξιδίων και διακοπών “2η Greek Travel Show” που διοργανώνει και φέτος, για δεύτερη φορά, η ΔΕΘ-Helexpo στην Αθήνα, θα συμμετάσχει η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στη χώρα μας, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018 και πραγματοποιείται από τις 4-6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi.


Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε Έλληνες τουρίστες και αναμένεται να δώσουν το «παρών» 20 νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, με δικά τους stand στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η 2η Greek Travel Show μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε πέρσι από τους 9.200 επισκέπτες της, εξελίσσεται φέτος σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
Με πρωταρχικό στόχο την προώθηση του νησιού της Ρόδου ως εναλλακτικού τουριστικού προορισμού και την ενίσχυση των τουριστικών ροών και από την εσωτερική αγορά, καθώς η Ρόδος αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο προορισμό και των Ελλήνων τουριστών, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου θα παρέχει πληροφορίες στους επισκέπτες διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό του Δήμου Ρόδου.

Για πρώτη φορά φέτος θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος στην έκθεση Greek Travel Show για την προώθηση του Ποδηλατικού Τουρισμού . Η σπουδαιότητα του Ποδηλατικού Τουρισμού όλο και διαφαίνεται ξεκάθαρα αφού το ποδήλατο είναι μια δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα εισοδήματα.
Η έκθεση προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και όλους τους ελληνικούς προορισμούς, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό και να βοηθήσει τους Έλληνες δυνητικούς ταξιδιώτες να σχεδιάσουν τις διακοπές τους γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές.
Η Greek Travel Show παράλληλα θα πλαισιώνεται και από πλούσιες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν πολιτιστικά δρώμενα και γαστρονομικά events.
Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 2η έκθεση “Greek Travel Show” στην Αθήνα, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email.
Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαϊου 2018.

 

733 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…