ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 14ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

24 April 2024
Author :  

Με ιδιαίτερη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε και φέτος ο 14ος διαγωνισμός φωτογραφίας, με θέμα «Άνθρωπος, Φύση, Πολιτισμός στα Νησιά του Αιγαίου», τον οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η Dodekanisos Seaways από το 2010.

312 ερασιτέχνες φωτογράφοι απαθανάτισαν περισσότερες από 1.500 φωτογραφίες την απαράμιλλη ομορφιά των νησιών μας, αναδεικνύοντας παράλληλα μοναδικές στιγμές από την καθημερινή ζωή των νησιωτών μας.

Νικητές

Το 1ο Βραβείο απέσπασε ο κ. Σκούλουκας Στέργος, με τη φωτογραφία «Κingfisher, a Flying Jewel!» στη Ρόδο.Το 2ο Βραβείο απέσπασε ο κ. Νίκωνς Κοψάς με τη φωτογραφία «Η συνάντηση» στην Αλιμιά.

Το 3ο Βραβείο κέρδισε η κα. Ανέζα Παληού με τη φωτογραφία «All Star Game» στη Ρόδο.

Το Βραβείο Κοινού απέσπασε η φωτογραφία της κα. Αιμιλίας Βαξεβανίδου με θέμα «Παράσταση».Το Βραβείο “Dodekanisos Seaways” κέρδισε ο κ. Φίλιππος Φιλίππου.

Έπαινοι

Επαίνους απέσπασαν 42 μοναδιές φωτογραφίες.

Βραβεία

  • Οι τρεις πρώτοι του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 500, 350 και 150 ευρώ αντίστοιχα για την αγορά φωτογραφικών ειδών της επιλογής τους.
  • Ο φωτογράφος που ψηφίστηκε από το κοινό θα λάβει επίσης χρηματικό έπαθλο 100 ευρώ για την αγορά φωτογραφικών ειδών της επιλογής του.
  • Ο φωτογράφος που ψηφίστηκε από το βραβείο “Dodekanisos Seaways” κοινό θα λάβει επίσης χρηματικό έπαθλο 100 ευρώ για την αγορά φωτογραφικών ειδών της επιλογής του.
  • Οι φωτογράφοι που απέσπασαν έπαινο θα λάβουν από τη Dodekanisos Seaways ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής, για όποιον από τους 18 προορισμούς της εταιρείας επιλέξουν.

    Στην κριτική επιτροπή, η οποία επέλεξε τα τρία πρώτα βραβεία, ήταν ο φωτογράφος κ. Νίκος Κασσέρης, η διοίκηση και το τμήμα Marketing της εταιρείας. Το Βραβείο Κοινού ανέδειξε το κοινό της σελίδας μας στο Facebook με δημόσια ψηφοφορία.

    Η Dodekanisos Seaways συγχαίρει όσους απέσπασαν βραβείο ή έπαινο και όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή για τον 15ο διαγωνισμό του 2024, με θέμα «Άνθρωπος, Φύση, Πολιτισμός στα Νησιά του Αιγαίου».


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον επόμενο Διαγωνισμό Φωτογραφίας θα βρείτε στον ιστότοπο της εταιρείας www.12ne.gr.

434 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…