Απέραντη θλίψη και συντριβή για την απώλεια του συντρόφου μας Νεκτάριου Σαντορινιού

13 February 2023
Author :  

«Απέραντη θλίψη και συντριβή για την απώλεια του συντρόφου μας Νεκτάριου Σαντορινιού»

Η Ν.Ε Νότιας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέκεται σήμερα με βαθιά θλίψη, μπροστά σε μια τελεσίδικη απουσία. Ο βουλευτής μας Νεκτάριος Σαντορινιός έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι. Η απώλεια του μας συντρίβει καθώς συνοδεύεται από περηφάνια γι’ αυτό που υπήρξε ο Νεκτάριος Σαντορινιός στην πορεία  και στην πολιτική του διαδρομή.

Ένας αγωνιστής συνεπής στις ιδέες της αριστεράς, ένας μαχητικός βουλευτής για τον τόπο του, ένας αξιοπρεπής άνθρωπος με βαθιά ευαισθησία και ενσυναίσθηση. 

Η οξυδέρκεια και η αντίληψη του, η ουσιαστική του γνώση για τα προβλήματα της περιοχής, το όραμα του, έδωσαν αποτελέσματα που αποτελούν για όλους μια σημαντική παρακαταθήκη.

Σήμερα, μια μέρα βαθιάς οδύνης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του, και συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, με την υπόσχεση ότι θα κρατήσουμε το όραμα του ζωντανό και τον ίδιο παρόντα στους αγώνες που ακολουθούν.

Είναι η δική μας υποχρέωση απέναντι στον σύντροφο, τον φίλο, τον αγωνιστή Νεκτάριο Σαντορινιό.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.-                                 

317 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…