ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ...

Το 2ο GREEK PANORAMA Roadshow στην Αμερική! 09-02-2018

09 February 2018
Author :  

- Με την υποστήριξη και στρατηγική συνεργασία της ASTA και της fedHATTA σε 3 πόλεις: Νέα Υόρκη, Βοστώνη και Ουάσιγκτον!
- Για πρώτη φορά, εκδήλωση της Ελλάδας στο Αμερικανικό Κογκρέσο, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία.

 

 

Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πρώτης GREEK PANORAMA στην Νέα Υόρκη στις 12-13 Μαΐου 2017 στο κεντρικό σταθμό του Μανχάταν, η North Events ανακοινώνει την δεύτερη διοργάνωση για την GREEK PANORAMA στην Αμερική για το 2018, επεκτείνοντας την καμπάνια για την περίοδο 1-12 Μαΐου 2018!

Ειδικότερα σημειώνεται ότι η προβολή και η προώθηση της Ελλάδας, - για τον κλάδο του τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας της – περιλαμβάνει πλέον ένα εκτενές και πολυ-επίπεδο πρόγραμμα εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων roadshow b2b συναντήσεων σε 3 πόλεις, προωθητικές ενέργειες, παρουσιάσεις, ευκαιρίες δικτύωσης όσο και καλλιέργεια δημοσίων σχέσεων με την αμερικανική αγορά.

Στα σημαντικότερα μέρη του προγράμματος της 2ης GREEK PANORAMA είναι το 1ο B2B Roadshow που πραγματοποιείται ποτέ για την Ελλάδα στην Αμερική, με την στρατηγική συνεργασία της ένωσης Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων, ASTA (American Society of Travel Agents) και την αιγίδα / υποστήριξη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA.

610 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…