ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

31 December 2021
Author :  

Συμπολίτες μου,

Η πρώτη μέρα του 2022 βρίσκει τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, μεταξύ των περιφερειών με τα καλύτερα αποτελέσματα και τις λιγότερες επιπτώσεις από την πανδημία, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο απολογισμός της «εμπόλεμης» διετίας, που προηγήθηκε, δεν είναι φτωχότερος από τους απολογισμούς παλαιότερων περιόδων κανονικότητας, διαπίστωση και γεγονός που από μόνο του μας χαρίζει δύναμη, προοπτική και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά.

Με υπερηφάνεια αποχαιρετήσαμε το 2021, κατά το οποίο, αν και υπήρξε μια ακόμα χρονιά δυσκολιών και προκλήσεων, εμείς σταθήκαμε, σε όλους τους τομείς, στην Υγεία, Παιδεία, Τεχνικά Έργα και Υποδομές, Τουριστική ανάκαμψη, σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, ολοκληρώνοντας την ιστορικά μοναδική διετία, δίχως τομέα, στον οποίο να έχουμε μείνει πίσω, σε σύγκριση με την προ πανδημίας περίοδο.

Κοιτάμε στα μάτια λοιπόν τη νέα χρονιά, όρθιοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε ξανά. Με το κεφάλι ψηλά, παραμένουμε δυνατοί, επιμένουμε να είμαστε αισιόδοξοι.

Ευχές σε όλες και όλους τους νησιώτες για υγεία και ένα 2022 με καλύτερες ειδήσεις και περισσότερα χαμόγελα.

Καλή χρονιά!

 

334 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…