7 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ - ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!

01 December 2021
Author :  

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Γίνε Εθελοντής!

«Καστελλόριζο-Εκεί όπου το ντοκιμαντέρ συναντά την Ιστορία και τον Πολιτισμό»

Γίνε Εθελοντής! Ζήσε μαζί μας την εμπειρία του «Περά από τα Σύνορα»! Οι εθελοντές του Φεστιβάλ συμβάλλουν ουσιαστικά στη διεξαγωγή του προσφέροντας καθημερινά υποστήριξη στην οργανωτική ομάδα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, λαμβάνοντας μέρος σε εκδηλώσεις, σεμινάρια και σχεδιασμένες δράσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο χρόνος και η καλή σου διάθεσή.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Περά από τα Σύνορα», το διάστημα 21-28 Αυγούστου 2022, με σκοπό το Καστελλόριζο να αποτελέσει σημείο συνάντησης για δημιουργούς ντοκιμαντέρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κάθε χρόνο την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Περά από τα Σύνορα», το Καστελλόριζο φιλοξενεί προβολές ιστορικών και κοινωνικοπολιτικών ντοκιμαντέρ, καθώς και ποικίλες πολιτιστικές δράσεις.

Το 7ο Φεστιβάλ έχει τεθεί, για ακόμη μια χρονιά, υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Στο Φεστιβάλ προκρίνονται για να διαγωνιστούν 12 ελληνικές και 12 ξένες ταινίες τεκμηρίωσης – ντοκιμαντέρ, ενώ τα βραβεία απονέμονται με την ευγενική χορηγία της Βουλής των Ελλήνων.

Οι εθελοντές που θα επιλεχθούν θα διαμείνουν 10 ημέρες στο ακριτικό νησί, θα συνδράμουν με το έργο τους στις δράσεις του Φεστιβάλ ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Τα καθήκοντα των εθελοντών περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: βοηθούς σκηνής, μεταφράσεις, παρουσιάσεις, επίβλεψη των παράλληλων δράσεων (π.χ. έκθεσης φωτογραφίας) και συντονισμό των δραστηριοτήτων για παιδιά κ.ά.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Έξοδα που καλύπτονται από το Φεστιβάλ: ακτοπλοϊκά/αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα προς Καστελλόριζο (και επιστροφή), διαμονή 10 ημερών, 2 γεύματα την ημέρα για όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Τα υπόλοιπα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον ενδιαφερόμενο.

Παρακαλούμε ακολουθήστε το σύνδεσμο για μία σύντομη αναφορά στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου: https://youtu.be/NSXDVuRnCmM

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για το Φεστιβάλ και την ιστορία του μέχρι σήμερα: http://beyondborders.gr/

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Με το παρόν, το Φεστιβάλ απευθύνει  Πρόσκληση Ενδιαφέροντος  προς  τους ενδιαφερόμενους ηλικίας 20 έως 60 ετών που επιθυμούν να απασχοληθούν εθελοντικά   κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου και καλεί  τους υποψήφιους  να αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους και μια σύντομη επιστολή παρακίνησης από 01/12/2021 έως 01/01/2022 στην διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2106669131-2106669140.

 

185 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…