ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ...

Η εφαρμογή “infogov” συμπλήρωσε δέκα μήνες λειτουργίας και ανανεώνεται με νέες κατηγορίες και δυνατότητες για τους χρήστες» 26-01-2018

26 January 2018
Author :  

Συμπληρώθηκαν δέκα μήνες λειτουργίας της εφαρμογής “infogov”, μέσω της οποίας ενημερώνονται οι πολίτες για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της Κυβέρνησης.

 

Από τον Απρίλιο του 2017 μέχρι σήμερα περισσότεροι από 20.000 χρήστες εγκατέστησαν την εφαρμογή infogov σε smartphones και tablets και ενημερώθηκαν για πάνω από 1.700 κυβερνητικές δράσεις που αναρτήθηκαν σε αυτήν.

Η εφαρμογή περιέχει τις ακόλουθες κατηγορίες:
 Κοινωνική Αλληλεγγύη & Πρόνοια
 Παιδεία
 Ανθρώπινα δικαιώματα & ισότητα των φύλων
 Υγεία
 Ανάπτυξη, Οικονομία & Υποδομές
 Εργασία & Κοινωνική Ασφάλιση
 Περιβάλλον & Ενέργεια
 Αγροτική Ανάπτυξη
 Πολιτισμός & Αθλητισμός
 Δημόσια διοίκηση & Αυτοδιοίκηση
 Άλλα Θέματα
Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σε ποιά/ές από τις παραπάνω κατηγορίες θεμάτων θέλουν να ενημερώνονται μέσω αυτόματων ειδοποιήσεων, ενεργοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή “notification“ για μία ή περισσότερες κατηγορίες. Μπορούν επίσης να κοινοποιήσουν το περιεχόμενο της εφαρμογής στα Social Media με την προσθήκη συνδέσμου προς τον επίσημο ιστότοπο της Ελληνικής Κυβέρνησης (government.gov.gr).

Η εφαρμογή “infogov” είναι διαθέσιμη στα λειτουργικά συστήματα “android” και “ios” και μπορείτε να την κατεβάσετε σε smartphones και σε tablets από το “Play Store” ή το “App Store”.

600 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…