ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ...

Ο Δήμος Νισυρίων μετά την υποδοχή του νέου έτους 2017 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου στο Ζωσιμοπούλειο θέατρο με παρουσία εκατοντάδων πολιτών της Νισύρου 12-01-2018

12 January 2018
Author :  

Ο Δήμος Νισυρίων μετά την υποδοχή του νέου έτους 2017 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου στο Ζωσιμοπούλειο θέατρο με παρουσία εκατοντάδων πολιτών της Νισύρου, με μουσική, φαγητό και βεγγαλικά, συνέχισε τις εορταστικές εκδηλώσεις με την κοπή της βασιλόπιτας που έγινε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, στο γραφείο του Δημάρχου. Την πίτα (μία για κάθε παρευρισκόμενο) ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Στέφανο.


Παρόντες ήταν το προσωπικό του Δήμου μας, ο Δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος, μέλη του ΔΣ. Μετά τον αγιασμό ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στο δημιουργικό για τον δήμο μας έτος το 2017 και ευχήθηκε όπως το 2018 ευοδωθούν τα όνειρα δεκάδων ετών για μια άλλη ανάπτυξη της Νισύρου. Ο Δήμαρχος έκανε αναφορά στη καθοριστική συμβολή που έχουν οι υπάλληλοι του Δήμου στην πρόοδο και την ανάπτυξη του νησιού μας.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε η κοπή της βασιλόπιτας στους οικισμούς Εμπορειού, Νικειών και Πάλων παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη πατέρα Στέφανου .

 

536 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…