ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Γ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ

29 June 2020
Author :  

Ο κ. Χατζημάρκος έκανε ειδική αναφορά στο σχέδιο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την φετινή τουριστική σεζόν, χαρακτηρίζοντάς το, ως πολύ σημαντικό ειδικά μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας που κυριαρχεί σε παγκόσμιο επίπεδo

Στους επικριτές του απάντησε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, λέγοντας πως ‘κάποιοι’ εντέχνως, χρησιμοποιούν την ίδια ρητορική σήμερα, με αυτή που είχαν όταν σπάγαμε ρεκόρ στον τουρισμό.

Αυτό το κομμάτι, το αφήνουμε πίσω μας –αφού είναι σαφή τα κίνητρά του –όπως ανέφερε. Ο περιφερειάρχης είπε ακόμη ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των κονδυλίων της ΠΝΑι δαπανήθηκε φέτος, στο κομμάτι της Υγείας. Ικανοποιημένος εμφανίσθηκε ωστόσο, από το ενδιαφέρον και την συμμετοχή στα σεμινάρια που έκανε η ΠΝΑι για τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μέχρι σήμερα, όπως είπε έγιναν 23.674 σεμινάρια σε 30 ημέρες, σε όλα τα νησιά –σε δύο κύκλους.

Ο περιφερειάρχης, εξέφρασε επίσης, την ικανοποίησή του για το γεγονός πως εγκαταστάθηκε ο εργολάβος για το μεγάλο έργο της κατασκευής της νέας γέφυρας στο Χαράκι, όπου «η εξέλιξη του έργου είναι ομαλή» όπως είπε χαρακτηριστικά.

214 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…