ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ...

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

06 March 2020
Author :  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αξιότιμοι Κύριοι,

Η Πανελλήνια Εθελοντική Διασωστική Ομάδα, ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ (Ο.ΔΙ.Κ.),

προγραμμάτισε ,οργάνωσε και είναι έτοιμη να υλοποιήσει μια μεγάλη Ανθρωπιστική και Εθνική Δράση.Συγκεκριμένα , με τη χορηγία πέντε απινιδωτών από το Ίδρυμα ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ, θα επισκεφθεί τα νησιά, Αγαθονήσι, Χάλκη, Ψέριμο, Κάσο, Κάρπαθο, στα οποία αφού παραμείνει επί τριήμερο θα προσφέρει δωρεάν, πολύωρο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε όλους τους κατοίκους και πιστοποίηση σε 15 άτομα σε κάθε νησί στη χρήση απινιδωτή και θα παραδώσει δωρεάν από έναν απινιδωτή σε κάθε προαναφερθέν νησί. Η εν λόγω Δράση μας τέθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού καθώς επίσης, εντάχθηκε στον Στόχο 3 ( διασφαλίζουμε μια ζωή με υγεία και προάγουμε την ευημερία για όλους, σε όλες τις ηλικίες) των 17 Στόχων του Ο.Η.Ε. για την Βιώσιμη Ανάπτυξη. Τους Στόχους προβάλλει με κάθε τρόπο η Ο.ΔΙ.Κ. εντάσσοντας κάθε Δράση της στον ανάλογο Στόχο.


ΧΑΛΚΗ 1

 

Επίσης μας βοηθάει το Γενικό Επιτελείο της Αεροπορίας καθώς επίσης και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, στα πλαίσια των κοινωνικών των Δράσεων, με την έννοια της διευκόλυνσης των μεταφορών μας. Ομοίως και η Ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries, με την χορηγία των μετακινήσεων μας. Η πρώτη μας αποστολή αρχίζει στις 27 Φεβρουαρίου 2020 με την επίσκεψη μας στην Κάλυμνο και Ψέριμο από όπου θα επιστρέψουμε στις 2/3.Η δεύτερη αποστολή μας είναι στις 12 Μαρτίου 2020 με την επίσκεψη μας στη Ρόδο και Χάλκη από όπου θα επιστρέψουμε στις 15/3. Η Τρίτη αποστολή μας είναι στις 20/3 που πετάμε με C130 για Κάρπαθο-όπου θα παραμείνουμε μέχρι 24/3. Στη συνέχεια θα πάμε Κάσο όπου θα παραμείνουμε μέχρι 27/3 και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Αθήνα πάλι με το C130 της πολεμικής Αεροπορίας. Η τελευταία αποστολή είναι στο Αγαθονήσι μέσα Απριλίου.

 

ΑΦΙΣΑ

 

ΧΑΛΚΗ 2

 

Link δράσης: http://odik.gr/el/component/k2/item/690-27-2-2020-ekpaidefsi-stis-protes-voitheies
Υπεύθυνος επικοινωνίας:
Παναγιώτης Χατζημαλλής
Γραμματέας Βάσης Ετοιμότητας Αττικής Ο.ΔΙ.Κ.
Διασώστης
Τηλ. 6948369138
Μαιλ: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

FB: ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ

www.odik.gr

 

201 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…