Τα νησιά της Λέρου, Λειψών και Πάτμου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φώτης Χατζηδιάκος

05 May 2023 Author :  

Είχε συναντήσεις με τους δημάρχους των νησιών και στελέχη της αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών τάξεων, καθώς και με ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και νέους ενεργούς πολίτες τους οποίους ενημέρωσε για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και τις ιδιαίτερες νησιωτικές πολιτικές που περιλαμβάνουν λύσεις και απαντήσεις στις αγωνίες των νησιωτών.

Είχε ξεχωριστή συνάντηση με τους αλιείς οι οποίοι εξέφρασαν την πικρία και την αγανάκτησή τους γιατί ένας ζωτικός παραγωγικός επαγγελματικός κλάδος των νησιών μας, με σημαντική συμβολή στην τοπική οικονομία, έχει περιέλθει σε μαρασμό από τις αλόγιστες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία έχει επιβάλει απαράδεκτους περιορισμούς και γραφειοκρατικές διαδικασίες στον κλάδο των ψαράδων και ειδικότερα στις βιντζότρατες, παρά την ύπαρξη απόφασης του ΣτΕ την οποία δεν σεβάστηκε η κυβέρνηση.

Τέλος σε όλα τα νησιά, εκφράστηκε η αγωνία για την ελλιπή ενδονησιωτική ακτοπλοϊκή σύνδεση που οδηγεί στην απομόνωση τους νησιώτες και μάλιστα ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου. 

received 256457320115958

Ο υποψήφιος βουλευτής δεσμεύτηκε να αναδείξει και να στηρίξει τα εύλογα αιτήματα των νησιωτών μας, όταν μάλιστα το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα που ανέδειξε πρώτο την ανάγκη θέσπισης νησιωτικών πολιτικών και ήταν πάντα πρωτοπόρο στην στήριξη της περιφέρειας και ιδιαίτερα του Αιγαιοπελαγίτικου νησιώτικου χώρου. 

#μαζί 

#Φώτης

230 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…