Συμμετοχή του Δήμου Πάτμου στην ηλεκτρονική έκθεση τουρισμού Virtual WTM 2020

13 November 2020 Author :  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συνεχής είναι η προσπάθεια του Δήμου Πάτμου για προβολή του προορισμού όπως διαφαίνεται και από την πρόσφατη επιτυχία του Δήμου να διεκδικήσει και τελικά να εξασφαλίσει την παρουσία του ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στο κορυφαίο τουριστικό γεγονός της χρονιάς, τη WTM Virtual Expo 2020 που έχει προγραμματιστεί για τις ημερομηνίες 9-11 Νοεμβρίου 2020.

Σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ Νικήτα Τσαμπαλάκη, ο Δήμος και η Επιτροπή Τουρισμού αντιλήφθηκαν έγκαιρα την δυνατότητα που παρείχε ο Ελληνικούς Οργανισμός Τουρισμού για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών χωρίς οικονομική επιβάρυνση και έσπευσαν να προχωρήσουν στην υποβολή αιτήματος που έγινε δεκτό.

Τις ημέρες της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν επαφές μεταξύ της Δημοτικής Συμβούλου κυρίας Ελένης Μαυρόγαλου με εύρος συμμετεχόντων όπως δημοσιογράφους, τουριστικούς πράκτορες και bloggers, με στόχο τη δημιουργία προϋποθέσεων για προβολή αλλά και νέες συνεργασίες.

 H WTM virtual Εxpo 2020 είναι μια εικονική εκδήλωση διαδικτυακά που θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ημέρες, 9-11 Νοεμβρίου 2020 από τις 7 π.μ. έως τις 10 μ.μ., για να επιτρέπεται η πρόσβαση από τις διάφορες ζώνες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι ζωντανές συνεδρίες συνεδρίων και φόρουμ θα αντιμετωπίσουν ορισμένα από τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία σήμερα, καθώς και συνεδρίες ταχύτητας δικτύωσης, συναντήσεις one-to-one και ευκαιρίες εικονικής δικτύωσης.

patmostimes.gr

330 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…