ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWON DO ΛΕΡΟΥ

08 October 2021 Author :  

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του Τaekwon do κ. Ασβεστάς Θεόδωρος, το μέλος του ΔΣ κ. Τσεκούρας Ευάγγελος, ο Προπονητής κ. Κατσιγιάννης Κωνσταντίνος και οι αθλητές που διέπρεψαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon do ITF Ανδρών, Εφήβων, Παίδων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη από 02 ως και 05 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Δήμαρχος παρουσία της Προέδρου του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κας Κανάρη Μαριέττας αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο, τον Προπονητή και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους τόνισαν ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να βρίσκεται κοντά στους αθλητές, να παρέχει ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις και να καταβάλλει κάθε προσπάθεια ούτως ώστε οι αθλητικοί χώροι να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές.

Τέλος ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες και σε κάθε μελλοντική τους συμμετοχή όπως και να συνεχίσουν να αναπτύσσουν την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του « Ευ Αγωνίζεσθαι» με συνετή προπόνηση και προσήλωση στον στόχο τους.

269 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…