ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 8ης ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ κ. ΧΑΜΕΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

07 September 2021 Author :  

Την Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου 2021 επισκέφθηκε το Γραφείο Δημάρχου ο Περιφερειακός Διοικητής της 8ης ΠΕ.ΔΙ.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ  Αρχιπλοίαρχος ΛΣ  κ. Χαμέτης Π. παρουσία του Λιμενάρχη Λέρου κ. Κουτσοδόντη Ν και του Αντιδημάρχου κ. Καστή  Δ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τον Περιφερειακό Διοικητή για την προσφορά του Λιμενικού Σώματος στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων, την προσφορά τους σε διακομιδές όποτε απαιτηθεί,εκφράζοντας όμως και την ανησυχία του όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στο Αφγανιστάν και τον φόβο αύξησης των προσφυγικών ροών στο νησί μας.


Τόνισε ο κ. Κόλιας, τέλος την άψογη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το Λιμενάρχη Λέρου και την προσπάθεια του Δήμου μας σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο μετά την υπογραφή της  προγραμματικής σύμβασης, για την  αποπεράτωση  των εργασιών του κτιρίου που στεγάζεται το λιμεναρχείο Λέρου.


Τέλος , ο κ. Περιφερειακός  Διοικητής αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λέρου επισήμανε την ανάγκη για μία αγαστή συνεργασία ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος που είναι η προστασία των νησιών μας.

66 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…