Καλιρρόη Ροπόκη: Μου είναι αδιανόητο οι πολίτες να ζητούν της παρέμβαση της δημοτικής αντιπολίτευσης για να πράξει η δημοτική αρχή τα αυτονόητα 26-09-2018

26 September 2018 Author :  

Το τηλεφώνημα-καταγγελία του συμπολίτη με ταρακούνησε.
Αποφάσισα να γράψω δυο λόγια προκειμένου να δοθεί η απαιτούμενη δημοσιότητα στο θέμα το οποίο το θεωρώ μεγίστης σημασίας.
Η καταγγελία αφορά στην έλλειψη μέσου μεταφοράς για τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού σχολείου και του ΕΕEEΚ του νησιού μας.
Ο συμπολίτης μας εμφανώς και δικαίως αγανακτισμένος ζήτησε την βοήθεια μας προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα.
Μου είπε χαρακτηριστικά ότι δεν γίνεται σε άλλους δήμους της χώρας να μισθώνουν μέχρι και ταξί προκειμένου να μετακινούνται τα παιδιά.
Το ίδιο έκανε – σε κάποιες περιπτώσεις- και η προηγούμενη δημοτική αρχή με ενημέρωσε η επικεφαλής μας Ιωάννα Ρούφα!


Μιλάμε για παιδιά με ιδιαιτερότητες των οποίων η πρόσβαση στην εκπαίδευση πρέπει να διευκολυνθεί, πάση θυσία, με την παροχή ασφαλούς μεταφοράς.
Κάθε μέρα οι «υπεύθυνοι» της δημοτικής αρχής απαντούν στους γονείς αόριστα ότι θα το «κοιτάξουμε» το θέμα και το πρόβλημα μέχρι και σήμερα παραμένει.
Προσωπικά ένιωσα ντροπή και οργή για το πόσο αδιάφοροι είναι οι «υπεύθυνοι».
Κύριοι σας εφιστώ την προσοχή, το ποτήρι ξεχείλισε, δώστε άμεσα λύση στο πρόβλημα, μιλάμε για παιδιά.
Αν δεν έχτε την πολιτική βούληση και τη διοικητική ικανότητα να το πράξετε πείτε το ξεκάθαρα. Να είστε βέβαιοι ότι λύση στο πρόβλημα θα δοθεί από την ίδια την κοινωνία.
Δείξτε τουλάχιστον τον ανάλογο σεβασμό για αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους που έχουν ανάγκη την στήριξη της κοινωνίας.
Είναι αδιανόητο και ανεπίτρεπτο το 2018 να μιλάμε για τα αυτονόητα.
Ευχαριστώ τον συμπολίτη μας για την ενημέρωση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.
Καλλιρόη Ροπόκη
Μέλος της Δημοτικής Παράταξης
ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

889 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…