Κάλεσμα εκπαιδευτικών για μαθήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης στην Κω

15 September 2023 Author :  

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Πορφυρίου 21, Κως - Τηλ/Φαξ: 2242022394 // email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. //
fb: @ergatiko.kentro.bsd // www.ekvsd.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκ μέρους της γραμματείας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ, ανακοινώνουμε την έναρξη μαθημάτων για την φετινή σχολική χρονιά την Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη, με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές μαθητών για τα μαθήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ συνεχίζονται κανονικά, είτε με φυσική παρουσία στην γραμματεία του ΕΚΒΣΔ (Πορφυρίου 21), είτε τηλεφωνικά στα 6947554752 και 6970994079.

Παράλληλα, καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας, είτε του δημοσίου, είτε του ιδιωτικού τομέα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να «αγκαλιάσουν» το ΛΦΑ αφιερώνοντας από τον ελεύθερο χρόνο τους για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του Λαϊκού Φροντιστηρίου και την στήριξη των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτό, κάνοντας πράξη το σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Με βάση τα παραπάνω, καλούμε τους εκπαιδευτικούς σε υπολογιστική συνάντηση με κύρια θέματα τον απολογισμό δράσης του ΛΦΑ τις προηγούμενες διδακτικές χρονιές και την προετοιμασία του φετινού εκπαιδευτικού κύκλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη, στις 7:30μμ, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ (Πορφυρίου 21).

Η Διοίκηση,

802 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…