ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας - Εκλογή νέας ηγεσίας, «δεν θα είμαι υποψήφιος»

29 June 2023
Author :  

Επικρατέστερη για να αναλάβει πρόεδρος της ΚΟ η Όλγα Γεροβασίλη

Ραγδαίες εξελίξεις πυροδοτεί η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Την επόμενη εβδομάδα θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, επικρατέστερη για να αναλάβει τη θέση είναι η Όλγα Γεροβασίλη.

Μητσοτάκης για παραίτηση Τσίπρα: Αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες

«Αναμενόμενη» χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του απο τις Βρυξέλλες. 

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος. Ο ΣυΡιζΑ ήταν ένα ακόμα που τα τελευταία χρόνια και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο, αλλά και επί την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου»

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη 


Θεωρώ ότι ήταν μία αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣυΡιζΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά σε εθνικές εκλογές. Από εκεί και πέρα επιτρέψτε μου μία και μόνο ευρύτερη τοποθέτηση. Θεωρώ ότι με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος. Ο ΣυΡιζΑ ήταν ένα ακόμα που τα τελευταία χρόνια και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο, αλλά και επί την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου. Τα κόμματα πρέπει να ενώνουν τους πολίτες και πρέπει πρώτα και πάνω απ’ όλα να προτείνουν ρεαλιστικές, κοστολογημένη και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών. Σε αυτόν τον δρόμο ο ΣυΡιζΑ δεν πορεύτηκε ποτέ. Ελπίζω να τον βρει, του το εύχομαι ειλικρινά.
3766 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…