Εντυπωσιακή συγκέντρωση, ακλόνητη η αγάπη και η στήριξη προς τη Μίκα Ιατρίδη!

19 May 2023
Author :  

Η μεγαλειώδης σε κόσμο και παλμό κεντρική προεκλογική εκδήλωση της υπ. Βουλευτού Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον ασφυκτικά γεμάτο χώρο του Ronda, έδωσε το στίγμα του αποτελέσματος της Κυριακής.

Οι αρχές της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, φίλοι και συναγωνιστές, συνεργάτες και η οικογένεια της, με την ηχηρή και δυναμική παρουσία τους στην ομιλία της, έστειλαν το καθαρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας και έδειξαν έμπρακτα την στήριξη και την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό της.

Η Μίκα Ιατρίδη ξεκίνησε την ομιλία της, τονίζοντας την πολυετή και βαθιά σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και με όλους τους συμπολίτες της και η οποία βασίζεται στον αλληλοσεβασμό και στη λογοδοσία. Η σταθερή αρχή που διέπει την πολιτική πορεία της πρώτης γυναίκας βουλευτού Δωδεκανήσου, είναι η ειλικρίνεια και η συνέπεια λόγων και έργων.

Στη συνέχεια της ομιλίας της η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου έκανε εκτενή αναφορά στην εκπλήρωση των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει η Νέα Δημοκρατία, όπως, μεταξύ άλλων, η δραστική μείωση της φορολογίας, η αύξηση στις συντάξεις, η αύξηση του βασικού μισθού, η μείωση των εισφορών. Η Μίκα Ιατρίδη, τόνισε ακόμα ότι την τελευταία τετραετία η πατρίδα μας θωρακίστηκε αμυντικά, γεγονός που αποδεικνύει ότι με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή, το Αιγαίο έχει σύνορα.

Στη συνέχεια, Μίκα Ιατρίδη αναφέρθηκε και σε σειρά έργων που έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δρομολογηθεί, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά έχουν διατεθεί 4,5 δισ. ευρώ για πάνω από 500 έργα στο Νότιο Αιγαίο. Η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο εμβληματικό έργο της μεσογειακής χάραξης, που θα συνδέσει την Πόλη της Ρόδου με το αεροδρόμιο, στην αναβάθμιση των αερολιμένων Ρόδου και Κω και η αξιοποίηση εκείνων της Κάσου, Λέρου, Καλύμνου, Καρπάθου, στην ηλεκτρική διασύνδεση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου με το ηπειρωτικό σύστημα, με σχέδιο για τη Ρόδο την Κάρπαθο, τη Σύμη, την Κω, την Κάλυμνο, την Πάτμο και τους Αρκιούς, στα κρίσιμα έργα ύδρευσης για τη Ρόδο, στην ανάδειξη της Μεσαιωνικής πόλης Ρόδου, την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου και σειρά έργων πολιτισμού στην Κω και αλλού.

Η Μίκα Ιατρίδη αναφέρθηκε και σε ορισμένες από τις προσωπικές της παρεμβάσεις, όπως, μεταξύ άλλων, για την αναγνώριση της εποχικότητας των επιχειρήσεων με βάση τον τζίρο τους, γεγονός που βοήθησε στην πρόσθετη ενίσχυση τους την περίοδο της πανδημίας, τη μείωση από 100 σε 50 των ενσήμων που απαιτούνταν για την κατοχύρωση επιδόματος ανεργίας στους εργαζόμενους του τουρισμού και των εποχικών επαγγελμάτων, το τεκμήριο της κυριότητας υπέρ των ιδιωτών και όχι του Δημοσίου, που επεκτάθηκε και στα νησιά της Δωδεκανήσου που δεν διέπονται από τον Κτηματολογικό Κανονισμό, την χρηματοδότηση για τη δημιουργία Μονάδων Ψυχικής Υγείας μέσω συνεχών παρεμβάσεων και προσωπικών συνεννοήσεων της με το Υπουργείο Υγείας και την αναβάθμιση των βασικών ακτοπλοϊκών γραμμών της Δωδεκανήσου. Η υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρθηκε, ακόμα, και στα βασικά σημεία του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία.

Τέλος η Μίκα Ιατρίδη, κλείνοντας την ομιλία της και πριν συνεχίσει τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη καθώς επίσης και την οικογένειά της που αποτελεί πάντα το μεγάλο της στήριγμα, την πηγή δύναμης και αγάπης και απευθυνόμενη προς όλους τόνισε:

«Έχουμε μαζί μια σχέση ειλικρινούς εμπιστοσύνης! Μια σχέση με μια και μοναδική αξία: Την αλήθεια! Μια αλήθεια που κάνει τη σχέση μας να δυναμώνει, να είναι ισχυρή, να είναι ακλόνητη! Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Με τη δική σας αγάπη μπορώ και είμαι πάντα δίπλα σας!»

Iatridi Mika 0055

1043 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…