Την Α' Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουνάκης

Ένα εκ των σπουδαιότερων θεμάτων που απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, αποτελεί η υποστελέχωση των υπηρεσιών άλλα και η λάθος κατανομή των στελεχών της, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Διευθυντής της Α' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.
Ειδικότερα, τους καλοκαιρινούς μήνες επιβάλλεται αυξημένη επιτήρηση για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας λόγω της αύξησης του πληθυσμού εξαιτίας της τουριστικής σεζόν, γεγονός που καθιστά επιβεβλημένη την αύξηση του αριθμού των αστυνομικών που υπηρετούν στην περιοχή.
Στις επαφές που είχε ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης, με τον Διοικητή διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν Δωδεκανήσου έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις κτηριακές υποδομές. Πρόκειται για ζήτημα που έχει προκύψει λόγω παλαιότητας του κτίσματος, που θα μπορούσε να επιλυθεί με την μεταφορά της ΠΥΡ στο χώρο του πρώην Κτηματολογίου.

Latest from AigaioTV
- «Φως και Τραγούδι. Ο Κόσμος»: Μουσικοποιητική βραδιά για την ειρήνη και την ελευθερία στην Κάλυμνο
- Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!
- Έκθεση Χειροτεχνίας, Υφαντικής και Φωτογραφίας από το Λύκειον Ελληνίδων Καλύμνου
- Τιμητική εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Καλύμνου προς τιμήν του Καθηγητή Εμμανουήλ Κουτούζη
- Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Ιάκωβο Γερονικόλα
