ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ...

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου στην Έκθεση Ιστορικών Χαρτών τής 95 Α.Δ.Τ.Ε. 06-03-2018

06 March 2018
Author :  

Κοντά στους αιμοδότες της Ρόδου και στο σύλλογό τους («Άγιος Εφραίμ»), στην εκδήλωσή τους που πραγματοποίησαν στις 3.3.2018 με θέμα «Εθελοντισμός και υγεία» παρέστη και μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Στην τοποθέτησή του εξήρε το σημαντικό εθελοντικό έργο που καθημερινά προσφέρουν στην κοινωνία μας και στο γεγονός ότι αποτελούν θετικά πρότυπα και παράδειγμα προς μίμηση για τον τόπο μας.

 

Στις 4.3.2018 παραβρέθηκε στην εκδήλωση των Lions Ρόδου και στη βράβευση των αριστευσάντων μαθητών τής Δωδεκανήσου. Στην τοποθέτησή του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και ζήτησε από την Πολιτεία να επενδύσει στην Παιδεία, γιατί αυτό αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Τέλος χθες 5.3.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση τής 95 Α.Δ.Τ.Ε., επισκέφθηκε το Ιστορικό Κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ρόδου όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την Έκθεση Ιστορικών Χαρτών που από τις 2 - 7.3.2018 έχουν τη δυνατότητα οι πολίτες τής Ρόδου να την επισκεφθούν.

 

552 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…