Συνάντηση Δημάρχου Κω με Σύλλογο Πολυτέκνων

18 October 2022 Author :  

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω υποδέχτηκε σήμερα, Τρίτη 18 Οκτωβρίου, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στις δράσεις αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, σε πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας για τα ζητήματα που διαχειρίζεται ο Σύλλογος για την στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών του νησιού μας.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων ζήτησε από το Δήμαρχο Κω να διερευνηθεί η δυνατότητα παραχώρησης ακινήτου, όμορου στο χώρο στέγασής του ή σε άλλο διαθέσιμο ακίνητο του Δήμου, ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του και να λειτουργήσει σε αξιοπρεπείς συνθήκες.

Παράλληλα ζήτησε την οικονομική αρωγή του Δήμου και πρότεινε την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς αντιμετώπισε θετικά τα αιτήματα του Συλλόγου και υποσχέθηκε να στηρίξει τη δράση του, στο βαθμό που επιτρέπεται από το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Γραφείο Τύπου

227 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…