Ιωάννης Παππάς: 1,9 δισεκατομμύριο για τις επιδοτήσεις του ρεύματος το μήνα Σεπτέμβριο

23 August 2022
Author :  

Δεδομένων των γεωπολιτικών αλλαγών που έχουν προέλθει από την συνεχιζόμενη ουκρανική κρίση, με την εταιρεία Gazprom να ανακοινώνει διακοπή ροής φυσικού αερίου για τρεις ημέρες η Ελληνική Κυβέρνηση προνοώντας για ακόμα μία φορά, έχει εξασφαλίσει επάρκεια εφοδιασμού σε φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια, με σκοπό να στηρίξει έμπρακτα τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνική Κυβέρνηση θα διαθέσει 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ για τις επιδοτήσεις του ρεύματος για το μήνα Σεπτεμβρίου. Οι επιδοτήσεις θα αφορούν τόσο οικιακά τιμολόγια όσο μη οικιακά αλλά και αγροτικά τιμολόγια.

Θέτοντας σε εφαρμογή ένα εκσυγχρονισμένο σχέδιο, με ειδικούς μηχανισμούς, η Κυβέρνηση, εξαντλεί κάθε οικονομική δυνατότητα, προκειμένου να συγκρατήσει το ενεργειακό κόστος και να προστατεύσει το εισόδημα των πολιτών, απέναντι σε μια πρωτοφανή σε μέγεθος και άγνωστη σε διάρκεια ενεργειακή κρίση που πλήττει ολόκληρη την Ευρώπη.

199 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…