Ευχαριστούμε θερμά την Γενική Πρόξενο κα Αργυρώ Παπούλια για την αμέριστη βοήθεια της αλλά και για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τουρισμού στα ακριτικά νησιά, τον κο Ντεμιρτάς, πρόεδρο του επιμελητηρίου για την παραχώρηση της αίθουσας και την πρες κόμφερανς με τους Σμυρνιώτες δημοσιογράφους καθώς και τους Τούρκους δημοσιογράφους με επικεφαλής την Αινούρ Τατερσάλ για την άψογη δουλειά τους και κυρίως για την αγάπη τους στο νησί μας.
Και όλα αυτά χωρίς κανένα κόστος για το δήμο μας.
Στο ωραιότερο κτίριο της Σμύρνης, το εμπορικό επιμελητήριο, σε μια κατάμεστη αίθουσα, εγκαινιάσαμε έκθεση φωτογραφίας των Λειψών 20-02-2018
Στο ωραιότερο κτίριο της Σμύρνης, το εμπορικό επιμελητήριο, σε μια κατάμεστη αίθουσα, εγκαινιάσαμε έκθεση φωτογραφίας των Λειψών. Ο δήμος Λειψών, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Σμύρνη, ο προεδρος του επιμελητηρίου και οι Τούρκοι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν το καλοκαίρι στους Λειψούς φιλοξενούμενοι απ τον εμπορικό σύλλογο, εργάστηκαν από κοινού ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το μεγάλο γεγονός για το νησί μας , το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.
Latest from AigaioTV
- Η Λέρος μεγαλώνει 7 χιλιόμετρα! Νέα έργα οδοποιίας μήκους 7 χιλιομέτρων στη Λέρο
- Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές Ευρώπης δίνουν ραντεβού στο Santorini Experience 2026
- Η Κάλυμνος αποκτά ξανά το δικό της Αυτοτελές Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής
- Η Δήλωση της Κάσου από το συμπόσιο «το Διεθνές Δίκαιο και Διεθνής Πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο: Ζητήματα, τριβές, προοπτικές σε καιρό δυστοπίας» των διεθνολόγων στο νησί
- ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
Login to post comments
