ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

24 January 2022
Author :  

Το φιλόδοξο project του “Rhodes Co-lab”,  που στόχο έχει, μέσα από τη συνεργασία Περιφέρειας και του Ομίλου της TUI να γίνει η Ρόδος το διεθνές κέντρο ανάπτυξης για το αειφόρο μοντέλο τουρισμού του αύριο, «αποκωδικοποίησε» ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την παρουσίαση που έκανε ο ίδιος στα ΜΜΕ, μαζί με τον Δήμαρχο της Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και παρουσία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και Αντιπρόεδρο του ΣΕΤΕ κ. Γρηγόρη Τάσιου. Ο Γιώργος Χατζημάρκος μίλησε για τη σημασία της συνεργασίας όλο αυτό το διάσημα, κάνοντας λόγο για μία τεράστια κατάκτηση που προετοίμασε το έδαφος για το “Rhodes Co-lab”» με συνέταιρο τον leader στην παγκόσμια τουριστική αγορά, που είναι η TUI.«Τολμήσαμε, ρισκάραμε και ανοίξαμε και πετύχαμε. Και  φέραμε το μεγαλύτερο ποσοστό τουριστικής ανάκαμψης στην Ευρώπη», σχολίασε αρχικά ο Περιφερειάρχης.

Τοποθετούμενος ο δήμαρχος Ρόδου και πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου κ. Αντώνης Καμπουράκης, υπογράμμισε πως η απόφαση ήρθε στην σωστή στιγμή.

Aπό την πλευρά του, ο κ. Τάσιος μίλησε για μία «πρόκληση για την Ελληνική ξενοδοχία να έχει μπροστά έναν προορισμό ο οποίος βλέπει το μέλλον με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο». Το ζητούμενο και για τους ίδιους είναι η επόμενη ημέρα που σημαίνει υπεραξία των υπηρεσιών και αντίστοιχα εκσυγχρονισμός των δικών τους επιχειρήσεων.

 

 

172 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…