Ιωάννης Παππάς: Κριτήριο εντοπιότητας στις προκηρύξεις της ΔΕΗ
Σε επικοινωνία που είχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η κ. Στάσση τις προηγούμενες ημέρες, τον ενημέρωσαν ότι αποφασίστηκε να γίνουν αλλαγές στις αναμενόμενες προκηρύξεις για τη στελέχωση των εργοστασίων της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο και Σορωνή.
Επίσης θα συμπεριληφθεί το κριτήριο της εντοπιότητας και επιπλέον αύξηση των προκηρυσσόμενων θέσεων. Ο κ. Παππάς δήλωσε ικανοποιημένος γι’ αυτή την εξέλιξη, δεδομένου ότι ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας γίνεται πράξη μετά και τον προσωπικό του αγώνα.
Latest from AigaioTV
- ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ - Η Νησιωτικότητα αντιμετωπίζεται ως κόστος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Με Λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου Προστάτη των Ναυτικών και Πολιούχου της Καλύμνου
- Νέα “έξυπνα” ραντάρ στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου από το TOURISMO & την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
- Η Αναβίωση του Κολοσσού της Ρόδου ως Παγκοσμίου Συμβόλου Ειρήνης με εμπνευστή τον Ροταριανό Γιώργο Μπαρμπούτη παρουσιάσθηκε στο συνέδριο για την Ειρήνη και τη Φιλία που διοργάνωσε η 2475 Περιφέρεια Rotary στην Αθήνα
- ΑΥΞΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΩ & ΚΑΡΠΑΘΟΥ
Login to post comments
