ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ...

Νεκτάριος Σαντορινιός: Να νικήσει η ζωή τον κάθε μορφής θάνατο. Ευχές για ένα Πάσχα αγάπης και ελπίδας

29 April 2021
Author :  

Μήνυμα για το Πάσχα του βουλευτή Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θέμα: «Νεκτάριος Σαντορινιός: Να νικήσει η ζωή τον κάθε μορφής θάνατο. Ευχές για ένα Πάσχα αγάπης και ελπίδας»

Για δεύτερη χρονιά καλούμαστε να γιορτάσουμε το Πάσχα μέσα σε αντίξοες συνθήκες, μακριά ίσως από τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Και φέτος, ίσως περισσότερο από ποτέ άλλοτε, προσμένουμε την Ανάσταση. Μια Ανάσταση προσωπική, συλλογική, εθνική. Εύχομαι γρήγορα να ξεπεραστούν τα πάθη και οι πόνοι που μας στιγμάτισαν. Να νικήσει η ζωή τον κάθε μορφής θάνατο, η ελευθερία τον φόβο, η δικαιοσύνη το σκοτάδι.

Το φως, η αγάπη και η ελπίδα που φωλιάζουν στην καρδιά αυτής της μεγάλης γιορτή της Ορθοδοξίας, ας σπείρουν καρπούς για ένα πρόσφορο διέξοδο από τις σημερινές προκλήσεις. Το Αναστάσιμο μήνυμα, ας γίνει η δική μας δύναμη πίστης, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Η σκέψη μας είναι στους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και δίνουν τον δικό τους αγώνα για ζωή. Είναι στις οικογένειες που έχασαν αγαπημένους τους. Είναι στους υγειονομικούς που ξεπερνούν καθημερινά τα όριά τους. Είναι στους εργαζόμενους που, με μόνο όπλο τη μάσκα, βρίσκονται στις θέσεις τους για να στηρίξουν όλους εμάς.  

Με την ευχή αυτό το Πάσχα να σηματοδοτήσει την αναγέννηση της κοινωνίας μας, εύχομαι σε όλους και όλες Καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη!

999

 

81 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…