Παππάς Ιωάννης: Το νέο νοσοκομείο της Κω παίρνει σάρκα και οστά

22 January 2021 Author :  

Έπειτα από τη συνάντηση του Βουλευτή Δωδεκάνησου Ιωάννη Παππά, ο Πρωθυπουργός, Κυριακός Μητσοτάκης, έδωσε το «πράσινο φως» για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου της Κω.

Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Βουλευτής Δωδεκάνησου Ιωάννης Παππάς, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό, Κυριακό Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, για πλήθος ζητημάτων που αφορούν στα Δωδεκάνησα. Ένα από αυτά ήταν και η προώθηση του αιτήματος των Κώων για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στο νησί. 

Ο κύριος Παππάς, ο οποίος προώθησε προσωπικά το θέμα στον Πρωθυπουργό, έπειτα από την έγκριση που δόθηκε, πραγματοποίησε σύσκεψη με το Δήμαρχο Κω, κύριο Θεοδόση Νικηταρά, τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε, κύριο Τιμολέων Κατσιπό και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κύριο Αθανάσιο Γιάνναρη, με σκοπό τον σχεδιασμό για την υλοποίηση της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου στην Κω. 

Το νέο-σύγχρονο νοσοκομείο θα ανεγερθεί στην περιοχή του Λινοποτίου και θα εφοδιαστεί με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νησιού. Η μελέτη για την κατασκευή του, είναι έτοιμη και θα επικαιροποιηθεί με τα δεδομένα του χώρου που προκρίνεται.

Είναι δε, όψιμη η ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποίηση του εν λόγω έργου, όταν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής τους, οι εκλεγμένοι βουλευτές του στο νομό Δωδεκάνησου, δεν έκαναν το παραμικρό, για το νησί.

Πλέον, όμως, μπαίνουν τα θεμέλια ώστε το νησί του Ιπποκράτη να αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο για να εξυπηρετεί όλους τους Κώους, τα γειτονικά νησιά καθώς και τους χιλιάδες  φιλοξενούμενους του νησιού.

134 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…