Ανακοίνωση του δήμου Ρόδου για τους εμβολιασμούς στο νησί μας

11 January 2021
Author :  

Ανακοίνωση  για τους εμβολιασμούς στο νησί μας εξέδωσε ο δήμος Ρόδου ζητώντας όσοι συνδημότες μας θέλουν να εμβολιαστούν, να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους. 

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Όσοι συνδημότες μας ενδιαφέρονται να εμβολιαστούν στη Ρόδο, με το εμβόλιο κατά του Covid-19, το οποίο θα γίνεται από τις 20 Ιανουαρίου, ανακοινώνεται ότι ανοίγει σήμερα το απόγευμα η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία μπορεί να καταχωρηθεί το αίτημά τους . Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στην αΰλη συνταγογράφηση, η ενημέρωση τους σχετικά με την ημερομηνία  ώρα και χώρο του εμβολιασμού τους θα γίνεται με λήψη σχετικού sms στο κινητό τους. Όσοι δυσκολεύονται να μπούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, μπορούν να απευθύνονται για βοήθεια στα φαρμακεία ή στα κέντρα υγείας της περιοχής τους. Η ηλεκτρονική διεύθυνση για την υποβολή τουαιτήματος είναι www.emvolio.gov.grη πρόσβαση στην οποία γίνεται με τους κωδικούς του Taxisnet.

Για τυχόν περαιτέρω διευκρινήσεις παραμένουμε στην διάθεση σας.

 

www.rodiaki.gr

74 Views
AigaioTV
Login to post comments
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…