ΘΑΝ. ΒΥΡΙΝΗΣ: ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ
Την πεποίθηση ότι η δημοτική αρχή Ρόδου είναι έτοιμη για το άνοιγμα των σχολείων και μάλιστα των δημοτικών, σε όλο το νησί, εξέφρασε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου, κ. Θανάσης Βυρίνης.
Επιπλέον διαβεβαίωσε ότι θα διατίθενται όλα τα απαραίτητα αντισηπτικά και μάσκες για τα παιδιά ενώ σχετικά με την πρόσληψη καθαριστριών θα γίνουν κανονικά και θα προσληφθούν περισσότερες, για να ενισχυθεί η καθαριότητα στα σχολεία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε και στους διαγωνισμούς για τα κυλικεία.
Latest from AigaioTV
- Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Καλυμνίων προς τη Minerva Marine για τη δωρεά υπερηχοτομογράφου
- Πολίτες, επισκέπτες, φορείς και επιστήμονες συντονίζονται για το φυσικό περιβάλλον των νησιών
- Το Rizes Gastro Taverna και η Santo Wines ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό Food & Wine Pairing Experience στη Σαντορίνη
- Ο Δήμος Καλυμνίων προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ – 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ»
- Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Καλυμνίων προς τη Minerva Marine για τη δωρεά υπερηχοτομογράφου
Login to post comments
